Başkan Aksu’nun 20. yıl dönümü mesajı

Başkan Aksu’nun 20. yıl dönümü mesajı
03.11.2022
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti’nin iktidara gelişinin 20. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek yola çıktıklarını hatırlatan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; “Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın liderliğinde 3 Kasım 2002’de iktidara gelişimizden itibaren geçen 20 yıllık süreçte nice badirelere rağmen milletimizin büyük desteği ve teveccühüyle zaferlerimize sürekli yenilerini ekledik.

Hayal bile edilemeyen asırlık projeleri hayata geçirdik. Daima çalışarak, üreterek hem ülkemize, hem de Samsun’umuza devasa yatırımlar kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda gece gündüz çalışmaya devam ederken, Türkiye Yüzyılı kararlılığıyla da 2023’e enerjimiz çok yüksek şekilde ilerliyoruz. Hedeflerimiz çok büyük. AK kadrolar olarak bizim ülkemize ve milletimize kazandıracağımız nice eserler var. Hep birlikte gideceğimiz daha çok yolumuz var. Kutlu yolculukta AK Parti’mizin büyük ailesine katılımlar da her geçen gün artıyor. Çünkü AK Parti milletin partisidir, AK Parti milletin kendisidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önümüze çıkan engelleri milletimizin büyük desteğiyle aşarak 2023 hedeflerimize durmadan yorulmadan hep birlikte inançla yürüyoruz.

Milletimize çok büyük hizmetler kazandıran AK Parti’mizin kurulduğu andan itibaren bir nefer gibi çalışan, hizmet eden tüm il ve ilçe başkanlarımıza, teşkilatlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, belediye başkanlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, sandık başkanlarımıza, müşahitlerimize, yönetimlerde görev almış ya da almamış tüm üyelerimize, oy veren seçmenlerimize, gönüldaşlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu bayrağı taşıyıp da şu an aramızda olmayan ve ebediyete irtihal eden kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber