Başkan Akgül, çiftçilerin borçlarının ertelenmesini istedi

Başkan Akgül, çiftçilerin borçlarının ertelenmesini istedi
08.11.2019
A+
A-

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ‘Reel Sektör Buluşmaları için Samsun’a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a ilçenin sorunlarını anlattı. Sel felaketi nedeni ile çiftçilerin borçlarının faizsiz olarak ertelenmesini istedi.

‘Türkiye için Değişim Başlıyor’ başlığı altında çeşitli şehirlerde ‘Reel Sektör Buluşmaları’nı başlatan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Samsun’da iş dünyası temsilcileriyle buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret eden Bakan Berat Albayrak, Samsun’da yapılacak yatırımlara desteklerinin tam olacağını açıkladı.

BORÇLARIN ERTLENMESİNİ İSTEDİ

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “Reel Sektör Buluşmaları için ilimize gelen Hazine ve Maliye Bakanı’mız Sayın Berat Albayrak’la özel bir görüşme yaparak, sel felaketinde zarar gören bölgelerle ilgili hazırladığımız raporu kendisine sunduk. Afet nedeniyle yapılacak yardımlarla ilgili projelerimizi anlattık. İlçemizin sorunlarını kendisiyle paylaştık. Çiftçilerimizin Ziraat Bankasına ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçların faizsiz olarak ertlenmesi talebimizi bir kez daha kendisine ifade ettik.Sayın Bakanımız’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber