Başbakan Binali Yıldırım: Bu Hatalı Bir Karardır

Başbakan Binali Yıldırım: Bu Hatalı Bir Karardır
10.06.2016
A+
A-

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Keçiören’de Osmanlı Halk Pazarı açılışında konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım,Almanya parlementosu Soykırım tasarısını kabul etti. Bu karar hatalı bir karardır. Türk milletinin geçmişi bellidir. Bu millet geçmişi ile övünür. Bizim başımızı öne eğdirecek hiç bir olay yokttur. Büyükelçimizi buraya çağırdık. Atılacak adımları atmakta bir dakjika bile tereddüt etmeyiz. Biz Allah’ın önünde eğliriz.Milletimiz ne isterse onu yerine getiririz.”dedi.

İşte o konuşmadan satır başları:

Yangından bu tarafa 5 ay geçti. Bu dediğim gibi bir ortak sorumluluk projesidir. Belediye Başkanımız gerekli katkıyı sağladı ve bugün artık 6 buçuk trilyona bu iş halloldu. Mağdur olan esnafa da maddi yardım yapıldı. Dükkanlar teslim oldu, açıldı. Esnaf deyip geçmeyelim, Türkiye’nin bel kemiği, Türkiye’nin ekonomisini bel kemiği… Hükümet programını okurken de belirttim, ekonominin ne olduğu televizyon ekranlarına bakarak söyleyemezsiniz. Ekonomiyi merak edenler Osmanlı Halk Pazarı’na gelsin.

BİZE BU AZMİ VEREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Vatandaşımızın refahını artırmak için dur durak bilmeden çalışıyoruz ama bize bu azmi veren, bu şevki veren siz yüce milletimiz, sizlerin duası ve desteğidir. Başta Türkiye sevdalısı, dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

AZ KONUŞACAĞIZ, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Esnafımız her zaman millerin imdadına yetişmiş ve milletimizi yalnız bırakmamıştır. Esnafın durumu, milletin genel durumunu gösterir. Esnafla ilgili konuşacak çok şey var. Biz kilometrelerce konuşup bir arpa boyu iş yapanlardan olmayacağız. Biz kilometrecelerce yol yapıp, iş yapıp, bir arpa boyu kadar konuşacağız. Az konuşacağız, çok çalışacağız. Şimdi artık taş üstüne taş koyma zamanıdır.

YANLIŞ YOLDASIN KILIÇDAROĞLU

Biz eser siyaseti yapan bir partiyiz. AK Parti yola çıkarken birşey sözyledi. Gücümüz millet, işimiz hizmettir. Vatandaşa hayrı olmayan siyaset olmaz olsun. Biz bunları yaparken muhalefet partisi lideri de kalkmış AB elçilerini biraraya getirmiş. Onlarla nasıl AK Parti iktidarın kurtuluruz diye konuşuyor. Eğer biraz aklın varsa yabancılarla konuşuncayta kadar gel milletle konuş. Yanlış yoldasın. Sen bu kafa ile gidersen daha çok yaya kalırsın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber