resim yükle

Balıkesir’de sokak ve yaban hayvanlarına mama desteği

Balıkesir’de sokak ve yaban hayvanlarına mama desteği
17.01.2024
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının düşmesi ve yoğun kar yağışının etkisiyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına ve yaban hayvanlarına destek oluyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Türkiye’ye örnek olan rehabilitasyon merkezleri ve bakım evleri aracılığıyla sokak hayvanlarının bakımını üstleniyor.

featured

İvrindi Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezi, Ovaköy’deki Balıkesir Sokak Hayvanları Bakımevi, Edremit Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi, Bandırma Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi, VETBÜS ve VETBULANS gibi birimlerle şehrin dört bir yanında sokak hayvanlarına şefkatli bir yaklaşım sergileniyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, her mevsim sokak hayvanlarının mama ihtiyaçlarını karşılayıp bakımlarını gerçekleştiriyor. Özellikle kış aylarında artan zorluklara karşı mama dağıtımını sıklaştıran ekipler, aynı zamanda Bigadiç, Sındırgı ve Dursunbey gibi yüksek kesimlerde yaşayan yaban hayvanlarına da destek sağlıyor. Bu kapsamlı çalışmalar ile belediye, hayvanların kış şartlarında aç kalmamalarını ve sağlıklarını korumalarını amaçlıyor.

Sokak Ve Yaban Hayvanlarına Mama DesteğiSokak Ve Yaban Hayvanlarına Mama Desteği

Sokak Ve Yaban Hayvanlarına Mama Desteği

Balıkesir’de sokak ve yaban hayvanlarına mama desteği

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.