Bakır’dan Özdemir’e destek

Bakır’dan Özdemir’e destek
06.03.2019
A+
A-

24. Dönem Samsun Milletvekili Tülay Bakır Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir’e destek amacı ile seçim çalışmalarına katılarak kırsal mahalleleri ziyaret etti.

Karageçmiş, Güvercinlik, Karameşe ve Kale Mahallelerini ziyaret eden 24. Dönem Samsun Milletvekili Tülay Bakır ve Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ve beraberindekiler buralarda vatandaşlar ile sohbet ederek destek istediler.

Seçim çalışmalarına katılan MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım amaçlarının ülkenin bekası için birlikteliğin sürdürülmesi olduğunu belirtti.

Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ise MHP ile birlikte ülkenin menfaatleri doğrultusunda yapılan ittifakın önemine değinerek; “Bizlerin birlikteliğinden rahatsız olanlara karşı yüksek bir oy ile gereken cevabı bir kez daha vereceğiz.” Dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise yapılan hizmetlere yenilerini eklemek adına yola çıktıklarını belirterek; “İnşallah 3 – 4 yıl içerisinde tüm mahallelerimizin altyapısı tamamlanacak. İnşallah Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bunu yapacağız. Kırsalda yaşam standartlarını yükselterek halkımıza hizmet etmek gayesindeyiz. Bunun için tüm projelerimizi hazırladık ve inşallah 31 Mart tarihinden sonra çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız.” Dedi

24. Dönem Samsun Milletvekili Tülay ise Cumhur İttifakının ülke bekasını korumak adına kurulduğunu belirterek; “Bu halk bu güne kadar ülkemizin birlik ve beraberliğine dokunan kişilere gerekli cevabı verdi. Son olarak 15 Temmuz’da can pahasına ülke bekası korundu. Bunun bilinci ile kurulan ittifaka sahip çıkmalıyız.” Dedi.

Ak Parti belediyecilik anlayışı ile halkın belediye hizmetlerinden faydalanmasının yolu açıldığını belirten Bakır; “15 yıl ilçemizde güzel hizmetler yapıldı. Kırsal mahallelerimizde bu hizmetlerden yararlandı. İnşallah bu hizmetlerin daha fazlasını halkımıza ulaştırmak için gönüllüyüz. Çünkü belediyecilik işi gönül işi.” Dedi.

Bakır ve Özdemir’e ziyaretlerde Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileri eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.