Bakan Göktaş'tan '2026 Yılı Aile ve Çocuk Dostu Yapım ve Dizi Teşvik Ödülleri'ne ilişkin paylaşım

Bakan Göktaş'tan '2026 Yılı Aile ve Çocuk Dostu Yapım ve Dizi Teşvik Ödülleri'ne ilişkin paylaşım

📅 25.10.2026 12:44 🕐 55 dakika önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
ANKARA, (DHA)- AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2026 Yılı Aile ve Çocuk Dostu Yapım ve Dizi Teşvik Ödülleri için başvuruların devam ettiğini, aileyi merkeze alan, çocukların gelişimine katkı sunan hikayeleri teşvik etmeyi sürdüreceklerini bildirdi.Bakan Mahinur Özdemir Göktaş,

ANKARA, (DHA)- AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2026 Yılı Aile ve Çocuk Dostu Yapım ve Dizi Teşvik Ödülleri için başvuruların devam ettiğini, aileyi merkeze alan, çocukların gelişimine katkı sunan hikayeleri teşvik etmeyi sürdüreceklerini bildirdi.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aile bağlarımızı güçlendiren, evlatlarımızın dünyasını zenginleştiren ve değerlerimizi yansıtan nitelikli yapımların çoğalmasını önemsiyoruz. Bu anlayışla, RTÜK işbirliğiyle düzenlediğimiz '2026 Yılı Aile ve Çocuk Dostu Yapım ve Dizi Teşvik Ödülleri' için başvurular devam ediyor. Aileyi merkeze alan, çocuklarımızın gelişimine katkı sunan hikayeleri teşvik etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Bakan Göktaş, ayrıca, son başvuru tarihi 31 Aralık olan ödüller için 'http://ailevecocukdostu.rtuk.gov.tr' adresinden başvuru yapılabileceğini belirtti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Ankara-  Almanya'da uluslararası seviyede aranan Valmir Berısha, İzmir’de yakalandı
Sıradaki Haber
Ankara- Almanya'da uluslararası seviyede aranan Valmir Berısha, İzmir’de yakalandı
Etiketler: #Ankara #Genel

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler