Bahtiyar: Yanlışta ısrar olmaz

Bahtiyar: Yanlışta ısrar olmaz
17.11.2019
A+
A-

Anadolu Eğitim Sendikası Samsun İl Başkanı Murat Bahtiyar, “SamsunGİS” sınavlarıyla ilgili yapılan soruşturmalar sonucunda “acaba bizler Buz dağının görünen yüzünü mü gördük?” dedi.

Anadolu Eğitim Sendikası Samsun İl Başkanı Murat BAHTİYAR yaptığı açıklamada, “Yaşanan skandallarla gündeme oturan “SamsunGİS ” sınavlarıyla ilgili yapılan soruşturmalar sonucunda acaba bizler Buz dağının görünen yüzünü mü gördük?

Buz dağının arkasında daha büyük skandallar mı ortaya çıktı da yetkililer sessizliğe gömüldü?

Korunması gereken kişilere, kurumlara mı ulaşıldı soruşturmalarda? Bilmiyoruz! Çünkü yetkililer bu skandalları, eğitim alanındaki başarısızlıklarını saklayarak “görmedim, duymadım, bilmiyorumu” oynuyorlar.

Soruların sınavdan önce bazı okullarda çözüldüğü iddiaları, sınıflarda öğrencilerine kopya veren öğretmenleri, daha bilmediğimiz onlarca şaibenin kaynağı olan “SAMSUNGİS”projesi ile okullarda her nesnenin fotoğrafının yüklendiği ve sahadaki herkesin “artık bıktık ”dediği “MAARİF HAREKETİ ”projesi ile öğretmenlerin öğrencileriyle arasına dağ gibi yığdığınız “PROJE ÇÖPLÜKLERİ” ile Samsun’u eğitim alanında Türkiye sıralamasının sonlarına doğru itmekten vazgeçmenin zamanı gelmiştir.

Yanlışta ısrar olmaz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.