Bahçeli “Yangınların Neden Çıktığı İlerleyen Günlerde Ayrıntısıyla Araştırılacak”

Bahçeli “Yangınların Neden Çıktığı İlerleyen Günlerde Ayrıntısıyla Araştırılacak”
23.08.2023
A+
A-

Bahçeli “Yangınların Neden Çıktığı İlerleyen Günlerde Ayrıntısıyla Araştırılacak”

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Çanakkale’deki orman yangına yönelik sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Bahçeli Çanakkale’deki orman yangınına yönelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ;

“Üzülerek ifade etmeliyim ki Ege’nin iki yakası tutuşmuştur. Tesellimiz, şu ana kadar can kaybının olmamasının yanında alevlerin çok şükür önünün kesilmesidir. Allah’ın izniyle son kıvılcımın söndürülmesine kadar mücadele sürecektir. Elbette yangınların nasıl ve neden çıktığı ilerleyen günlerde ayrıntısıyla tespit edilecektir. Ancak sosyal medyaya üşüşmüş bazı alçakların yangının imar rantı gayesiyle çıkarıldığını iddia etmeleri sefil ve şerefsiz bir bühtandır. Böylesi zamanlarda ortalığı bulandıranların deşifre edilip yakalarından tutulması, hukuk ve demokrasi namusunun da bir gereğidir. Bu süreçte parti olarak yangınla mücadeleyi ön şartsız destekliyor ve dua ediyoruz. Hiç kuşkumuz yoktur ki devrilse bile ağaçlarımız, dikilir yeni fidanlarımız” değerlendirmesinde bulundu.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber