Bafra’da CHP Aday Tanıtım Toplantısı

Bafra’da CHP Aday Tanıtım Toplantısı
01.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, 31 Mart yerel seçimlerde CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Kemal Bütüner’in aday tanıtım toplantısına katıldı.

Bafra Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Millet İktifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, CHP Samsun İl Başkanı Dr. Mehmet Kundak, Samsun ADD Başkanı Işık Özkefeli, Samsun İl ve İlçe yöneticileri, İlçe Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda partili de katıldı.

VAHİT PERÇİN: “BAFRA EN GERİ KALMIŞ YEREL YÖNETİMLER ARASINDA

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan tanıtım toplantısında konuşan CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, “Bafra’mızda bugün 31 Mart 2019 seçimlerinin startını vermek için bulunuyoruz. ‘Yerel Yönetimler İnsani Gelişmişlik Raporu’nda Bafra 161 belediyeiçinde maalesef en geri kalmış yerel yönetimler arasında yer alabildi.”dedi.

CHP Samsun il Başkanı Dr. Mehmet Kundak, Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek, CHP Tokat Milletvekili TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz ve CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer de birer konuşma yaptı.

BAFRA’NIN YARALARINI TEDAVİ ETMEK BANA NASİP OLACAK

Daha sonra söz alan İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin Bafra’nın geri kalmasının sebebinin geçmiş yöneticilerin beceriksizliği olduğunu belirterek, “Bir hizmet yarışı içerisindeyiz. Biraz önce değerli konuşmacılarımız Bafra’nın durumunu anlattı. Bafra Allah’ın kullarına sunduğu çok müthiş bir coğrafya ve doğadır. Yok böyle bir ova, yok böyle içinden akan bir ırmak ve küçük ırmaklar. Bafra geri kalmışsa başka tarafların aç kalması lazım. Bafra’nın geri kalmasının sebebi geçmiş yöneticilerin beceriksizliği, basiretsizliği ve ilgisizliği.

Bunu hem tarımda, hem sanayide, hem ticarette, hem en ücra köşedeki yollarda görüyorsun. Vatandaşların hepsinden ayrı bir ah sesi geliyor. Köyler yol diye bağırıyor bu devirde. Hayvancılık için birçok düşüncelerimiz var. Hadi Tekeli sigarayı geçtik. Peki, bu ovanın ürünleri ne oluyor, dondurulmuş gıda nerede, markası nerede? Bafra ve Çarşamba’ya birer tane dondurulmuş gıda işleme fabrikası maalesef ki askıda kaldı. İçimdeki bu yarayı Allah’ın izniyle tedavi edip Bafralılara sunmak bana nasip olacak. Şehir içindeki sıkıntılar ve otopark sorunundan hiç bahsetmedik.

Ben sizin içinizden çıktım ve Bafra’nın da Samsun’da öz evladıyım ve köy çocuğuyum. Bafra’nın Hayati Tekin’e sadece oy değil destek vereceğini düşünüyorum. Ve siz değerli Bafralılardan sadece oy istemiyorum sizlerden destek istiyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.