Bafra için Şükrü Neiş aday gibi

Bafra için Şükrü Neiş aday gibi
18.01.2024
A+
A-

Yapılan tüm telefon ve yüzyüze anketlerinde ismi çıkması ve sürekli vatandaşlarda desteklenen Bafra eski belediye başkanı ve Elektrik mühendisi Şükrü Neiş yeniden Bafra belediyesi adaylığı gündeme geldi.

Cumhur ittifakı Ak Parti belediye başkan aday adayı, 2004- 2009 yılları arası Bafra eski belediye başkanı ve Elektrik mühendisi Şükrü Neiş yaptığı açıklamada, “Cumhur ittifakı olarak Baframız için hizmet aşkıyla çıkmış olduğumuz yolda hemşehrilerimizin göstermiş olduğu samimi destek ve yoğun ilgilerine samimi duygularımla teşekkür ediyorum. Ayrıca bizzat arayarak ve sosyal medya kanallarından yaptıkları tebrikler için teşekkürlerimi sunuyorum.

Yapılan tüm telefon ve yüzyüze anketlerinde şahsıma gösterilen çok yüksek teveccüh, ilgi ve olağanüstü desteklerden dolayı büyük mutluluk ve onur duydum. Biz İnşaallah Cumhur ittifakı olarak buna layık olacak hizmet ve projeleri hayata geçireceğiz. Toplumumuzun her kesimini kucaklayacak, adaletli ve şeffaf olacağız. Cumhur ittifakı ile birlikte şehrimizi Türkiye Yüzyılının örnek bir şehri olması için hazır ve kararlıyız. Hedefimiz insanlarımızın standartlarını daha çok yükseltmektir. Katılımcı yönetim anlayışı ile toplumumuzun her kesiminin Baframızın yönetimine ve karar alma süreçlerine katılmalarını sağlamaktadır.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Neiş, “Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliginde Genel başkan yardımcılarımız Milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız, büyükşehir belediye başkanımız ile el ele gönül gönüle vererek vatandaşlarımızın gönlünde olarak Allah’ın izniyle rekor bir oy ile kazanacağız.” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber