Bafra Hacınabispor:3 Atakent Spor:1

Bafra Hacınabispor:3 Atakent Spor:1
09.10.2018
A+
A-

Amatör Süper Lig ekiplerinden Bafra Hacınabispor 2018-2019 futbol sezonu hazırlık maçında Atakent spor 3-1`lik net skor ile yendi.

Maç Öncesi Bafra Hacınabispor camiasın Eski Sevilen Hakemlerimden Ali Güler`e Katılımından dolayı bir Plaket Verildi. Maç Sonrası Atakent Camiası Bafra`da Bafra pidesi ikram edildi.

Bafra Şehir Stadyumunda oynan maçın ilk yarısı Atakent Spor 0-1 üstünlüğü biten maçın ikinci, yarısında yaptığı oyuncu değişikleri müthiş bir futbol oyununu Bafra Hacınabispor, Skor`da Eşitliği oyuna İkinici Devre giren Aris attıgı kafa golü ile sağladı. Üstüt üste atakalar yapan Bafra Hacınabispor İlker`in golü ile öne 2-1 geçti. Maçın ikinci yarısı oyun hakimiyetini elinden düşürmeyen Bafra Hacınabi Spor, İlker`in Şık golü ile 3-1 Atakent spor`u net bir skor ile mağlup etti.

MAÇA İLGİ YOĞUN OLDU

Bafra şehir stadyumda oyan hazırlık maçına yoğun ilgili oldu. Bafra Hacınabispor yönetimi yanı sıra bafra`da faaliyet gösteren kulüp başkanları, teknik direktörler çok sayıda taraftar katılım sağladı.

Maç sonrası Açıklamada Bulunan Bafra Hacınabispor As Başkanı Emrah Kural ; “ Oyuncu ve katılım sağlayanlara bizi hazırlık maçında yalnız bırakmayan Bafralılara teşekkür ederiz. Biz kısa zamanda yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Bafra Hacınabispor kulübümüze bafra`ya güzel şeyler katmaya çalışıyoruz ve katıyoruz. Göreve üstlendiğimizde 10 kişilik bir A Takım Kadromuz vardı, Şuan kadromuz 30 kişi buldu. 15 transfer yaptık 30 kişilik kadromuzda Bafralı gençlerimiz sadece 3 tane dışardan futbolcumuz var. Yönetim olarak hiçbir bağış almadan kendi imkanlarımızla bu arkadaşlarımızın anlaşmaları sağlandı. Kurumsal bir şekilde banka yolu hesaplarına düzenli bir şekilde peşinatları ve aylıkları yatırılıyor.

SPORCUYA VE SPORA HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ..

Bafra Hacınabispor olarak lisanslı 115 sporcumuz var, bunların 65 tanesini kısa bir zamandan bünyemize kattık. Alt yapı 100 futbolcuya ulaştık. eğitim ile sıkıntı yaşayan sporcularımızın sıkıntıları çözdük ve tekrar eğitime kazandırdık. Bizler Bafra Hacınabispor olarak Sporcuya ve Spor`a Hizmet etmek için varız. Bafra`lı Spor`da hak ettiği yere geleceğine inancımız tamdır. Değerli Yönetim Kurulu Arkadaşlarımız ile Spor ve Sporcunun Yanındayız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber