Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç AK Parti’nin oylarını yüzde 50 düşürebilir!

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç AK Parti’nin oylarını yüzde 50 düşürebilir!
23.09.2022
A+
A-

AK Parti Bafra İlçe Danışma Meclisi Toplantısında söz alan Kapıkaya Köyü temsilcisi, “Oylarımız yüzde 50 azalıyor. Neden azalıyor biliyor musunuz? Belediyeden hizmet alamıyoruz.” dedi.

AK Parti Bafra İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Bafra Öğretmenevinde gerçekleşti. Geniş katılımlı toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra ilçe Başkanı İbrahim Semiz, eski ilçe başkanları ve partililer ile mahalle temsilcileri katıldı. Toplantıda mahalle temsilcileri köylerindeki sorunları dile getirdi.

Toplantıya Kapıkaya köyü temsilcisi Kemal Kerimoğlu’nun sözleri damga vurdu. AK Parti’nin oylarının yüzde 50 azaldığını söyleyen Kemal Kerimoğlu, sebebi olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı işaret ederek, “Belediyeden hizmet alamıyoruz.” dedi. Toplantıda söz isteyen Kapıkaya Köyü AK Parti temsilcisi Kemal Kerimoğlu, sesinin iyi duyulması için ön sıralara davet edildi. Kerimoğlu’nun konuşması arka sıralardan biri tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Kemal Kerimoğlu, AK Partili Milletvekilleri ve yöneticiler önünde Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı hizmet alamamak ile suçladı. Kerimoğlu, ““Şahsi meselem değil. Şahsıma bir şey istemedim.

Hiçbir beklentim yok. Bundan sonra da beklemeyeceğim. Kapıkaya, Asarcık, İnözü Koşaca, Karakütük, Esençay çevre köylerinde konumum itibari ile etkin kişiyim. Bir şey lazım oluyor yok. Yol lazım oluyor yok. Kapıkaya köyünün bir camisi var. Camiye giden bir yol var. Arazi arabası ile camiye çıkartıyor, arazi arabası ile aşağı indiriyoruz. Belediye başkanı burada… Arıyoruz diyoruz ki bunu yap, yapmaz.

Altyapıyı yap, yapmaz. Şimdi burada mahalle başkanlarından çok kişinin rahatsız olduğuna inanıyorum. Biz derdimizi kime anlatacağız, kimi araya sokacağız da belediye başkanına iş yaptıracağız. Yol yapılmamış köy var. Şu an bir yolumuz var çamurdan çıkamıyoruz. Çift çeker traktörün varsa çıkabilirsin. Köyüme gidemiyorum çamurdan. Hiçbir şekilde biz hizmet alamıyoruz.” dedi. Kerimoğlu son olarak, “Bir de şahsi meselem var onu mesele sayarsanız.

Ben Bafra’dan Vezirköprü’den her yüksek tepelere bayrak diken bir adamım. Yunt Dağının tepesine bayrak diktim, Belediye Başkanı geldi bana diyor ki niye buraya bayrak diktin. Bayrak diktim mübarek.” dedi ve sözlerini “Oylarımız yüzde 50 azalıyor. Neden azalıyor biliyor musunuz? Belediyeden hizmet alamıyoruz.” Diyerek tamamladı.

(Bafrahaber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber