Babacan’ın partisinin adı ve kurucular listesi sızdırıldı

Babacan’ın partisinin adı ve kurucular listesi sızdırıldı
09.03.2020
A+
A-

Ali Babacan bir türlü kuramadığı yeni partisinin kurulma aşamasının bittiğini ve bugün İçişleri Bakanlığına dilekçelerini vereceklerini açıkladı. Babacan, “90 kişilik kurucular kurulu bugün kuruluş dilekçemizi veriyor” dedi

Babacan, yeni partisinin çarşamba günü yapacakları lansman ile ismini ve logosunu tanıtacaklarını açıkladı. Fox TV’de ismail Küçükkaya’nın programına katılan Ali Babacan, partisinin tüzüğü ve programına son halini verdiklerini açıklarken parti ismi için Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) isminin seçenekleri arasında olduğunu söyledi.

Babacan’ın yeni partisini oluşturan 90 kişilik kurucular kurulu listesi de kulislere sızdırıldı. Partinin kurucular kurulu listesinde eski Ak Parti’li bakanlar da bulunuyor. yeni partinin kurucular listesinde adı geçenler arasında “Ramiz Ongun, Gülay Göktürk, Nihat Ergün, Metin Gürcan, Sadullah Ergin, Mustafa Yeneroğlu, Fazıl Hüsnü Erdem, Selma Aliye Kavaf, Ayder Ezgi Yıldırım, Ali İhsan Merdanoğlu, Kerem Altun, Oğuzhan Aygören, Tunahan Elmas, Mehmet Emin Ekmen, Naci Koru, Candan Karlıtekin, Ahmet Faruk Ünsal, Müfit Yetkin, Mehmet Ketelioğlu, İbrahim Köşdere, İdris Şahin, İbrahim Çanakçı, Gülçin Avşar, Abdurrahman Bilgiç, Ali Ufuk Yaşar, Cem Avşar” bulunuyor.

Ali Babacan’ın partisinin sızdırılan kurucular kurulu listesi:

babacan deva 1 576x1024 1 babacan deva 2 576x1024 1 babacan deva 3 576x1024 1

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.