Ayvacık Belediye Başkanı öğrencilere röportaj verdi

Ayvacık Belediye Başkanı öğrencilere röportaj verdi
15.05.2019
A+
A-

Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı Atatürk Ortaokulu Öğrencilerine okulda çıkartacakları gazete için röportaj verdi.

Belediye Başkanlığı makam odasında gerçekleştirilen röportajda, sordukları sorularla büyükleri aratmayan öğrencilere Başkan Kalaycı, eğitim ve iş hayatına ilişkin soruları içtenlikle yanıtladı.

Soruları samimiyetle cevaplayan Ayvacık Belediye Başkanı öğrencilere okul gazetesi için yaptıkları röportaj dolayısıyla tebrik ederek “Sizleri gerçek gazetecileri aratmayan röportaj performansınız dolayısıyla kutlar sorularınızla çalışmalarımızı anlatma fırsatı sunduğunuz için teşekkür ederim. Eğitim hayatınız boyunca başarılar dilerim” dedi.

Halil Kalaycı kendini tanıttıktan sonra, öğrencilere hayatta başarılı olabilmeleri için hedeflerini her zaman yüksek tutmalarını ve iyi bir insan olmaları gerektiğini söyledi. Öğrencilerin eğitim yatırımlarıyla ilgili sorusuna, “Eğitimci kökenden gelen biri olarak, eğitime önem veren ve bu konuda hassas davranan biriyim.” diyen Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı “imkânlar dâhilinde tüm okullara destek olmaya elimizden geldiğince her konuda okullara katkı sunmaya çalışacağız.” dedi.

Daha fazla insana faydalı olmayı ve İlçeme daha çok kalıcı hizmetler kazandırmayı amaçlıyorum diyen Başkan Halil Kalaycı “ Benim en büyük mutluluğum memleketime ve insanlara faydalı olmak. Onların sevinci beni mutluluktan uçurmaya yetiyor. Bu güzel röportaj dolayısıyla teşekkür ediyor eğitim ve öğrenim hayatınız boyunca sizlere başarılar diliyorum ”dedi.

Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı Röportaj sonrası öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.

Ayvacık İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, Belediye Başkanı Halil Kalaycı ve Ak Parti İlçe Başkanı Sertaç Can Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret ettiler. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Osman Kaymak Belediye Başkanı Kalaycı’ya İlçeye hizmet yolunda başarılar diledi ve yeni görevinde hayırlı işlere imza atmasını dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Samsun Valisi Osman Kaymak’a teşekkürlerini ileten Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı Ayvacık ortak evimizdir diyerek “ İnşallah önümüzdeki süreçte Samsun Valiliğimizin, Belediye Başkanlığımızın ve tüm kurumlarımızın koordinasyonuyla birlikte en iyi şekilde ilçemize hizmet edeceğiz. Sayın valime misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ayvacık İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, Belediye Başkanı Halil Kalaycı ve Ak Parti İlçe Başkanı Sertaç can Samsun Valisi Osman Kaymak’a hediyelerini takdim ederek fotoğraf çekindiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber