Ayşe Ayan İYİ Parti ‘den Aday Adaylığını açıkladı

Ayşe Ayan İYİ Parti ‘den Aday Adaylığını açıkladı
09.05.2018
A+
A-

Ayşe Ayan İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Yaptığı basın açıklamasında;”

Değerli İl Başkanımız,

Değerli Basın Mensupları

Çok kıymetli dava arkadaşlarım

Ve çok kıymetli İYİ insanlar,

AYŞE AYAN KİMDİR?

Adım Ayşe AYAN

1968 yılında doğdum.

Sağlık Meslek Lisesi öğrenimimden sonra Şişli Etfal Hastanesinde hemşire olarak görev aldığım süre içerisinde geceleri çalışıp gündüzleri ise İstanbul Üniversitesinde lisans eğitimimi tamamlayarak hukuk fakültesini bitirdim.

Halen hem Samsun merkezde hem de Çarşamba ilçemizde bulunan Hukuk bürolarımızda adaletin tesis edilmesi ve hakların savunucusu olarak Avukatlık mesleğime devam ediyorum.

1991 yılında Kadın Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan İlyas AYAN’la evlendim ve 3 çocuk sahibiyim.

Genç yaşlarda başlayan siyasi hayatımda, MHP Çarşamba Kadın Kolları başkanlığı görevini yürütürken partinin izlediği yolu ve faaliyetlerini benimsemediğim için 2002 yılında aktif siyasetten ayrıldım. Daha sonra Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in yaktığı kurtuluş meşalesinin heyecan verici ve dinamik ateşiyle, Türkiye’nin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtaracak olan İYİ insanlarla birlikte bu mukaddes yolda İYİ insanları temsil etmeye karar kıldık.

Sayın İl Başkanımız Ömer SÜSLÜ bey tarafından İlkadım İlçesi kurucu ilçe başkanı olarak atandıktan ve teşkilatlanma çalışmamız tamamlandıktan sonra 10 Şubat’ta yapılan İlkadım İlçe kongresinde seçilerek İlkadım ilçe başkanı olarak görevime devam ettim.

Samsun’da verdiğimiz hukuk mücadelemize İYİ insanlarla birlikte siyasette de adaletin tesis edilebileceğini insanlarımıza inandırabileceğimiz, korkmadan, fişlenmeden, özgürce haklarını savunabileceklerini ve eşitlik ilkesinin gerçek anlamını tüm vatandaşlara hissettirebileceğimiz, toplumun özlediği ve istediği yönetim anlayışına kavuşabileceğinden emin olduğumuz bir siyasetin bu ülkede var olabileceğini anlatmak için bu yola çıktık.

Samsun’umuzun yıllardır sahipsiz kalmış bir şehir olduğu bilerek, bu sahipsizliğe artık dur demek ve Samsun’a sahip çıkmak için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdüren Sayın İl Başkanımız Ömer bey’in de desteğiyle 27.dönem Milletvekili seçimleri için aday adaylığı başvurumu tamamladım.

Samsun’umuzun sahipsiz kalmayacağını, yapacağımız hizmetlerle öncelikle Türkiye’nin en değerli ovalarına ev sahipliği yapan şehrimizin üretim merkezi haline getirilerek uluslararası alanda tercih edilebilir bir ihracat ve ticaret merkezi haline dönüşmesi, Samsun’da yüzyıllar boyunca yaşamış medeniyetlerin ziyaret edilerek Turizm faaliyetlerinin canlanması ve Samsun’un Türkiye’nin en gözde şehirlerinden birisi olduğunun tüm dünyaya hatırlatılması ve iş aramak zorunda kalmayarak refah içerisinde yaşayan bir şehrin tesisi için, daha saymakla bitirilemeyecek bir çok hizmeti hayata geçirmek adına çalışmak için İYİ Samsunlularla birlikte hareket edeceğimize söz veriyorum.

Siyaset hayatımızda önce millet diyerek yola çıkmış bir anne ve kadın olarak, bu ülkenin 16 yıl boyunca oluşturulan kaos ortamından kurtulabilmesi için milletimizin de teveccühü ile görev almaya hazırız.

Sizlerin huzurunda,

Öncelikle bu mukaddes yola çıkmamıza vesile olan Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER’e

Şahsıma inanarak kurucu ilçe başkanı olarak atayan ve bu göreve layık gören Sayın İl Başkanımız Ömer SÜSLÜ’ye

Her biri ayrı ayrı ve birlikte İYİ insanlar olan çok kıymetli dava arkadaşlarıma,

Çok kıymetli Samsun’un İYİ insanlarına

Ve siz değerli Basın Mensuplarına çok teşekkür ederim.”

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber