ATV Müge Anlı Tatlı Sert’te canice öldürülen Zehra Topdağ cinayetinde şoke eden ayrıntı

ATV Müge Anlı Tatlı Sert’te canice öldürülen Zehra Topdağ cinayetinde şoke eden ayrıntı
06.03.2020
A+
A-

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 6 yaşındaki Zehra Topdağ 25 Ocak 2014 tarihinde Şanlıurfa’nın Harran ilçesine bağlı Akdilek Köyü’nde kayboldu. Küçük Zehra kaybolduktan bir gün sonra cesedi evlerinin arasındaki boş arazide bulundu. Aradan geçen yıllarda ise küçük Zehra’nın katil yada katil zanlıları bulunmadı. Cinayet ile ilgili en büyük şüpheli ise askerde olan ağabey Hümeydi’nin eşi Kadriye hanımdı. Peki 6 yaşındali Zehra’nın katili kim? Küçük Zehra yasak aşk kurbanı mı? Canlı yayına katılan Kadriye’nin itirafı ise porograma damga vurdu. İşte olay ile ilgili detaylar….

Anaokul öğrencisi 6 yaşındaki Zehra Topdağ ailesi ile birlikte Şanlıurfa’nın Akdilek köyünde aynı avlu içinde babasının diğer eşi ile birlikte farklı evlerde yaşıyorlardı. Küçük Zehra 25 Ocak 2014 tarihinde evlerinin avlusundan kayıplara karıştı.

Akşam 6-7 sularında oyun oynarken annesini aramaya başlayan Zehra dış kapıdan çıkıyor ve bir daha haber alınamıyor. Zehra’nın kaybolduğu gün avluda olanlardan bir tanesi ise üvey annesi Ceylan Topdağ vardı ve o saatlerde ekmek yapıyordu. Üvey annesi “O saatlerde oynuyordu avluda biz kaybolduğunu annesi bize sorunca anladık. Hepimiz aramaya başladık daha sonra. Buraya yabancı kimse gelmez. Aradık ama bulamadık o gün…” açıklamasını yaptı.

Küçük kıza bir türlü ulaşılamayınca babasına Halit Topdağ’a haber verildi. Baba Halit bey ise olay günü ile ilgili şu açıklamayı yaptı ;”Kardeşim aradı.Kızın yanında mı dedi. Bende yok dedim. Annesi arıyor ama bulamıyor dedi. Bende imamın yanına gittim anos ettirdim. Ama bulamadık o gün.”

Olay günü havanın kararmasından sonra jandarma ekiplerine haber verildi ve Jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı. Gece 12 ye kadar arayana jandarma ekipleri aramaya ara verdi. Korkunç haber ise sabahın erken saatlerinde geldi. Bir gün önce avludan kaybolan kız avlu duvarında amcasının duvarına bakan kısımda bir çuvalın içerisinde bulundu. Küçük kızın bulunduğu yerde bir gün önce bakılmış ama bulunamamıştı.

Bulunmadan 5-6 dakika önce öldürülmüş

Küçük kız bulunmadan 5-6 dakika önce öldüğü ortaya çıktı. Abi Mevlüt Topdağ’a göre duvar dibine kardeşi sabah saatlerinde bırakılmıştı. Çevrede oturan yabancı biri yoktu. Avlunun içindeki evler aileye avlunun dışındakilerde amcalara aitti. Peki küçük Zehra’yı kim neden öldürdü? Cinayet ile ilgili en büyük şüpheli ise abisinin eski karısı Kadriye hanımdı.

O dönemde ağabey Hümeydi askerdeydi. Kadriye kayınvalidesi ve Zehra ile birlikte kalıyordu. Zehra’nın ölümünden sonra Kadriye’nin tavırlarında değişiklikler başladı. Şüpheli tavırlar sergiliyordu. Üstelik olaydan kısa bir süre sonra Kadriye’ye ait gizli bir telefon ortaya çıktı. Kadriye’nin bir sevgilisi vardı. Bu durum ailenin şüphelerini daha da güçlendirdi. Ortaya çıkan bu gerçekler üzerine Hümeydi eşinden boşandı. Ancak ailenin şüpheleri hiçbir zaman son bulmadı. Aile, 6 yaşındaki Zehra’nın yengesi Kadriye’yi uygunsuz bir şekilde gördüğü ve bu yüzden öldürüldüğünü düşünüyor.

Küçük Zehra’yı gören en son kişi Kadriye canlı yayında konuştu

Canlı yayına katılan Kadriye hanımın yayında yaptığı açıklamalarda programa damga vurdu. Küçük Zehra’yı en son gören kişi olduğunu itiraf etti Kadriye hanım. Üstündeki cinayeti sen işledin baskısından dolayı başka erkeğe yöneldiğini de kabul eden Kadriye hanım cep telefonu ayrıntılarındaki yabancı erkekle konuşmaları de itiraf etmiş oldu. Ancak telefondaki Ahmet adlı kişi ile yüz yüze konuşmadığını Ahmet’in kendisini bulduğunu söyledi. Kadriye hanım canlı yayında “O telefonu ben bilerek koydum yakalanmasını istedim boşanmak için.Üstümdeki baskıdan” dedi.

Müge Anlı cinayet işe ilgili ayrıntıları açıkladı

Müge anlı canlı yayınca küçük kızın öldüğü günle ilgili şu açıklamaları yaptı; “Çocuk kaybolduğun kim kimseden şüphelenmiyor. Oralarda bakıyorlar ama bulamıyorlar. Jandarma bir bakıyor dışarıları arıyor. Sonra jandarma gece görüşlü araçları bırakıyorlar çocuk yine yok.

Sonra sabah oluyor. Anne diyor ki sabaha kadar ben uyumadım sabaha karşı pat diye bir ses duydum. Sabah 6,5-7 civarı diyor. Sabahta yağmur yağıyor. Sonra yine geliyor komutan bu evin hepsinin içini dışını arayalım. Ne zamanki komutan arayalım diyor bir pamuk çuvalının içinde bu çocuk öldürülmüş olarak bulunuyor. Ve bulunduğunda ölüm katılığı oluşmamış boğularak öldürülüyor. Yani ölüm katılığı 1 saat içerinde oluşur. Yani komutan arayalım dediğinde korkan birisi bu çocuğu boğarak öldürüp çuvalın içerisine koyup avluya atıyor….”

internethabercom

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber