Atakun ve Kavak ilçe Başkanlıkları için yeni gelişme

Atakun ve Kavak ilçe Başkanlıkları için yeni gelişme
06.02.2020
A+
A-

Geçtiğimiz hafta AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığına Mücahit Erbin, Alaçam İlçe Başkanlığına ise Hasan Özdemir, genel merkez tarafından ilçe başkanı olarak atanmıştı.

31 Mart seçimleri sonrası Samsun AK Parti’de İlkadım, Atakum, Kavak ve Alaçam ilçe başkanları görevden alınmıştı. Bu görevden almaların ardından AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığına Mücahit Erbin, Alaçam İlçe Başkanlığına da Hasan Özdemir’in atamaları yapılmıştı.

samsunkenhaber.com.tr’nin haberine göreAK Parti Atakum ve Kavak İlçe Başkanlıkları için yapılacak atama ise ertelenmişti. Bugün Samsun AK Parti’de Atakum ve Kavak İlçe Başkanlıklarına yapılacak atama ile ilgili bazı isimler yeniden Ankara’ya davet edildi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’da Atakum ve Kavak İlçe Başkanlıkları için yapılacak görüşme için Ankara’ya giderken, edinilen bilgiye göre AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı için Abdulkadir Köstek ile Merve Özön genel merkeze çağrılan isimler arasında. AK Parti Kavak İlçe Başkanlığına yapılacak atama ile ilgili de Onur Bakır’ın genel merkeze davet edildiği öğrenildi.

Parti içi kulis bilgilerine göre AK Parti Atakum İlçe Başkanlığına Abdulkadir Köstek’in atanabileceği, AK Parti Kavak İlçe Başkanlığına da Onur Bakır’ın atanacağı gündemde.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber