Atakum’da Yaşlılar Sosyal Merkezi ikinci bahar havası estirecek

Atakum’da Yaşlılar Sosyal Merkezi ikinci bahar havası estirecek
12.04.2019
A+
A-

Atakum halkının çağdaş ve sosyal demokrat belediyeciliğin farkını göreceğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Yaşlılar Sosyal Merkezi Projesi ile yaşlıların sağlık, ulaşım gibi öncelikli ihtiyaçların yanı sıra, onları sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle kuşatan hizmetler sunacaklarını söyledi. Deveci, Yaşlıların tüm ihtiyaçlarını belediye olarak karşılayacaklarını belirterek, “Yaşlılar, bu proje ile ikinci baharı yaşayacak” dedi.

Görevi devraldıktan sonra, tebrikleri kabul eden Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi, CHP Kadın Kolları Üyeleri, VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Atakumlu vatandaşlar ziyaret etti.

“ATAKUM’DA SEVGİ VE HUZUR HAKİM”

Herkesin fikrine ve görüşüne değer veren belediyecilik anlayışı ile görev yapacaklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “ Atakum’da yaşayan herkesle kardeşçe, el ele, kol kola, omuz omuza olacağız. Sevgiyle herkesi kucaklayacağız. Kavgayı değil, barışı tesis edeceğiz. Atakum için üreteceğiz. İşsizlikle mücadele edeceğiz. Gençlerimize ve üniversite öğrencilerimize iş imkanları sağlayacağız. Sosyal Belediyecilik çalışmalarıyla dertlere derman olacak önemli hizmetleri hayata geçireceğiz. Kimsesizlere, engellilere, yaşlılara, yoksullara, kadınlara, çaresizlere derman olacağız. Onların derdi bizim derdimiz olacak.” dedi.

“YAŞLILAR SOSYAL MERKEZİ İLE İKİNCİ BAHAR HAVASI”

Yaşlıların sağlık, ulaşım gibi öncelikli ihtiyaçların yanı sıra onları sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de kuşatıcı hizmetler sunacaklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Samsun’da özellikle Atakum’da yaşlı nüfusumuz bir hayli fazla. Sağlık kontrollerine ve psikolojik desteğe ihtiyacı olan yaşlılarımızın yanında olacağız. Onların her ihtiyacını karşılayacağız. Bir ekip kuracağız. Birçok sosyal hizmetlerimiz olacak. Yaşlılarımızın pazar alışverişi, sağlık kontrolleri, hastane transferi gibi nice hizmetleri belediye olarak biz yapacağız. Bütün bunlar oluşturacağımız ekipler tarafından yapılacak. Bu ekipte üniversite öğrencilerimizden oluşacak. Part-time yarı zamanlı çalışacaklar. Böylece yaşlılarımız ve gençlerimiz arasında sımsıcak bir köprü kuracağız. Yaşlılarımız birçok hizmetlerimizden faydalanarak hoşça vakit geçirecekler. Hobi edinmeleri için kurslar açacağız. Sanatsal ve kültürel faaliyetleri yapacaklar. Ebru, hat, satranç gibi kursları da görecekler. Mutlu ve huzurlu bir ortam oluşturacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber