Atakum’da Dua Gecesi

Atakum’da Dua Gecesi
02.07.2016
A+
A-

Kadir Gecesinde dualar ‘Şehitler’ için

Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezinde kurulan iftar sofrasında buluşan Atakumlular daha sonra 75. Yıl Camiinde gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programında Şehitler için dua etti.
Atakum Belediyesi, Geleneksel Atakum Mahalle İftarları kapsamında Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezinde kurulan iftar sofrasında Atakumluları ağırladı. İftar buluşmasının ardından 75. Yıl Camiinde gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programında, ülke birliği ve beraberliği ile Şehitler ve Gaziler için dualar edildi.
Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirilen iftar buluşmaları kapsamında on binlerce Atakumluyu iftar sofralarında buluşturduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iftar buluşmalarına gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezinde gerçekleştirilen iftar buluşmasında konuşan Başkan Taşçı, “Ramazan Ayının başından itibaren mahallelerimizde iftar sofraları kurduk. Bu sofralarda hemşerilerimizle aynı sofralarda buluştuk. İlçemizi evimiz, ilçemizde yaşayanları da ailemiz gibi gördüğümüz için bu iftar buluşmaları bizim için ayrı bir güzellik oluşturdu. Ramazan Ayının son günlerini yaşadığımız bu süreçte yine bir iftar buluşmasında vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduk” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iftar programının ardından 75. Yıl Camiinde gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programına katıldı. Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincisi Mısırlı Hafız Şeyh İzzet Raşid ve Türkiye Kuran-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Muhammed Sizcan’ın seslerinden Kuran-ı Kerim tilaveti dinleyen Atakumlular, Grup Gülistan’ın seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler eşliğinde Kadir Gecesinin maneviyatını yaşadı. Başkan Taşçı, program sonunda vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek Kadir Gecelerini kutladı. Belediye ekipleri Kadir Gecesi Özel Programına katılan vatandaşlara lokma ve lokum ikram etti.
ae7d2fe7-3e77-4fd4-b0d1-8f76116008b6 Kadir Gecesi (2) f428b3ef-2d08-4495-ab54-efb76b4b047e Kadir Gecesi (8)
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.