Atakum’da 60 Girişimciye Sertifikaları Verildi

Atakum’da 60 yeni girişimci..Sertifikalar Başkan Taşçı’dan

16.12.2016
A+
A-
Atakum Belediyesi ve KOSGEB’in ortaklaşa gerçekleştirdiği 6. ve 7. Uygulamalı Girişimcilik Kursunu başarıyla tamamlayan 60 kursiyer, sertifikalarını Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’dan aldı.
atakumda-60-girisimciye-sertifikalari-verildi
Atakum Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Kurslarının 6. ve 7. dönemlerini başarıyla tamamlayan 60 girişimci adayı, sertifikalarını Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’dan aldı.
Atakum Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak önem verdiğimiz konuların başında istihdam geliyor. Bu önemden hareketle KOSGEB ile işbirliği içerisinde Uygulamalı Girişimcilik Kursları düzenliyoruz. Bugüne kadar 7 farklı kurs döneminde, toplam 205 vatandaşımıza eğitim vererek sertifikalarını teslim ettik. Her yeni girişimcinin yeni bir işyeri, her yeni işyerinin de istihdam kapısı olduğunun bilincindeyiz. 6. ve 7. dönem kursiyerlerimize bugün sertifikalarını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün yeni 60 girişimci daha şehrimizin ekonomisine, istihdamına katkı sağlamak için önemli bir atmış oldu” diye konuştu.
atakumda-60-girisimciye-sertifikalari-verildi
KOSGEB ile işbirliği içerisinde kursların devam edeceğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Devletimizin, girişimcilere yönelik büyük destekleri var. Bu desteklerden faydalanmak ve kendi işyerinin sahibi olmak isteyenler kurslarımıza akın ediyor. Yeni kurslar için hazırlıklarımız sürüyor. Böyle önemli bir çalışmanın içerisinde olmak, destekçisi olmak bizleri son derece mutlu ediyor. İnanıyorum ki bugün sahiplerine verdiğimiz bu sertifikalar ile başta ilçemiz olmak üzere tüm şehrimizde önemli yatırım ve girişimler gerçekleşecektir” dedi.
atakumda-60-girisimciye-sertifikalari-verildi
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.