Atakum Şehir Platformu’ndan alkışlanacak haraket

Atakum Şehir Platformu’ndan alkışlanacak haraket

Samsun’un Atakum ilçesinde faaliyet gösteren Atakum Şehir Platformu, Korona Virüs tedbirleri nedeniyle mağdur olan ihtiyaç sahiplerinin evlerinin kapısına gıda erzağı bırakıyor.
Samsun’da bulunan Atakum Şehir Platformu üyeleri , Korona Virüs nedeniyle zor durumda kalan ihtiyaç sahipleri için evlerin kapısına gıda erzakaları bırakıyor.
Atakum ilçesinde bulunan sokakları tek tek tarayan ve daha önce köy olan ancak bütünşehir yasası ile mahalle statüsüne kavuşan yerleşim yerlerine de giderek ihtiyaç sahiplerini tesbit eden Atakum Şehir Platformu üyeleri ,vatandaşların evlerine gizlice erzak bırakıyor. Şuana dek 400’ün üzerinde ihtiyaç sahibi vatandaşın evinin önüne erzak bırakan Atakum Şehir Platformu ,yapılan çalışmayı gizlilik içerisinde yürütüyor.
Korona Virüs tedbirleri nedeniyle mağdur olan ihtiyaç sahibi aile ve vatandaşlara hazırlanan gıda kolilerini götüren Atakum Şehir Platformu üyeleri ,erzakları ise aile ve kişileri rencide etmemek için kapılarının önüne bırakıyor. Vatandaşlar ise kapılarının önlerine bırakılan erzakları ise kimlerin bıraktığı bilinmiyor, Yağmurlu havada dahi bu çalışmasını sürdüren Atakum Şehir Platformu, gerçekleştirdiği çalışma ile takdir topluyor

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber