Atakum Ramazan Sokağına yoğun ilgi

Atakum Ramazan Sokağına yoğun ilgi
19.05.2018
A+
A-

Atakum Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, iftar ve sahur vakitleri arasında eski ramazanları yaşıyor.

Atakum Belediyesi tarafından her yıl kurulan Ramazan Sokağı, binlerce Atakumlu ile çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşların iftardan sonra buluşma noktası haline geldi. Seyfi Demirsoy İlkokulunun yanında kurulan Ramazan Sokağına gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çocuklarımıza Ramazan ayını sevdirirken, yaşlılarımıza da eski ramazanları yaşatıyoruz” dedi.

UNUTULMAYACAK BİR RAMAZAN
Seyfi Demirsoy İlkokulu yanında kurulan Ramazan sokağında, ‘Ramazan Atakum’da güzeldir’ felsefesiyle birçok etkinlik düzenlediklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Atakumlu hemşerilerimiz ile çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimize güzel bir Ramazan ayı yaşatmak için, Ramazan Sokağımızı kurduk. Burada çeşitli sahne şovları, geleneksel tiyatronun en güzel örnekleri, çocuk oyunları, animasyonlar, konserler ve sürpriz ünlü konuklarımızla, vatandaşlarımıza unutamayacakları bir Ramazan ayı yaşatıyoruz. Çocuklarımıza Ramazan ayını sevdirirken, büyüklerimize ise eski ramazanları yaşatıyoruz. Özellikle çevre illerimizden ve ilçelerimizden çok sayıda vatandaşımızın yoğun ilgi göstermesi karşısında memnun oluyoruz” diye konuştu.

HERKESİ DAVET EDİYORUZ
Tüm vatandaşları Ramazan Sokağında vakit geçirmeye davet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi Ramazan Sokağında sadece eğlence yok. Birçok yöresel ürün satış noktaları, alışveriş stantları, sivil toplum kuruluşlarımızın bilgilendirme yaptıkları stantlar da bulunuyor. Atakum Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdiğimiz bir standımız da mevcut. Çocuklarımızın doyasıya eğlendiği, oyunlar oynadığı, büyüklerin ise Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde güzel bir şekilde vakit geçirdiği, eski ramazanları yaşattığımız Ramazan Sokağımıza herkesi davet ediyoruz. Atakum Belediyesi olarak sosyal belediyecilik faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin Ramazan ayını tebrik eder, ibadetlerinin kabul olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.