Atakum namağlup lider

Atakum namağlup lider
16.09.2019
A+
A-

Atakum Belediyespor Kulübü Futbol Alt Yapı U-13, U-15 ve U-17 takımları, bulundukları liglerin ilk yarısını hiçbir rakibine yenilmeden lider olarak tamamladı.

Atakum Belediyespor Kulübü altyapı takımlarından U-17 ve U-15, ilk yarı boyunca oynadıkları sekiz maçın sekizinden de galibiyetle ayrıldı. U-13 Takımı ise oynadığı 6 maçtan 4’ünü galibiyetle 2’sini beraberlikle sonladırdı.

HEDEFİMİZ MAÇLARI EN İYİ ŞEKİLDE TAMAMLAMAK

 Atakum Belediyespor’un ikinci devreye daha motive bir şekilde hazırlandığını belirten Atakum Belediyespor Alt yapı koordinatörü Özgür Cinel , “ Seneye elit lig uygulamasına geçileceğinden grup maçlarının bu seneki önemi büyük. Hem takımlarımızın önümüzdeki yıl Elit Lig’de mücadele etmeleri için hem de play- off’lar öncesi moral motivasyonumuz açısından grup müsabakalarını en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. İlk yarı itibari ile hedeflerimize ulaştık. İkinci yarının sonunda da ki hedefimiz aynı performansla grup maçlarını lider olarak tamamlayıp play-off’lara hazırlanmak” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber