Atakum Belediyespor’un hedefi şampiyonluk

Atakum Belediyespor’un hedefi şampiyonluk
29.12.2022
A+
A-

Geçen sezon U-16 ve U-18  kategorilerinde Türkiye ikincisi olarak Türkiye’nin en iyi amatör kulübü seçilen Atakum Belediyespor, bu yıl şampiyonluğu hedefliyor.       

Geçen sezon Türkiye’nin en iyi amatör kulübü seçilen Atakum Belediyespor, şampiyonluk kupası için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 2021-2022 Sezonunda çok önemli bir başarıya imza atan Atakum Belediyespor, U-16 ve U-18  kategorilerinde Türkiye ikincisi olarak Türkiye’nin en iyi altyapı kulübü seçildi. Kulüp elde ettiği başarının ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şener Aydın’dan da başarı ödülü aldı. Oyuncular ve teknik ekip 2022-2023 Sezonunda başarılarına bir yenisini ekleyerek şampiyonluk kupasını kulübe kazandırmayı hedefliyor.  

“GURURLUYUZ”

Atakum Belediyespor Altyapı Koordinatörü ve Teknik Sorumlusu Hakan Ciğer, kazanılan başarıda herkesin çok büyük emeği olduğunu söyleyerek “Biz 2022-2023 Sezonunda da aynı başarılara imza atmak istiyoruz. Çalışmalarımız çok iyi bir şekilde devam ediyor. Bu sene başarılarımızı katlayarak Atakum Belediyesi’ni ve Atakum Belediyespor’u her alanda gururlandırmak istiyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz.Takımlarımız gerçekten çok iyi bir kadroya sahip. Bu sene aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Diğer takımlara da oyuncu transferlerimiz oldu. Hem Samsunspor’a hem de Türkiye Futbol Federasyonu ‘nun (TFF) diğer lig takımlarına oyuncu kazandırıyoruz.Yarışırken oyuncularımızı geliştirip profesyonel takımlara yönlendiriyoruz ve başarılı olmaları için bir altyapı sağlıyoruz. Bu konuda Samsun’da öncüyüz. O yüzden gururluyuz.” ifadelerini kullandı. 

“ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ”                                           

Yoğun bir çalışma temposuna giren Atakum Belediyespor’un oyuncularından U-18 Takım Kaptanı Mehmet Efe Gönül de  “Türkiye’nin en iyi amatör kulübü olmak için çok çalıştık. Antrenmanlarımıza yağmurda ve soğuk havalarda hiç ara vermeden devam ettik.

Kulübümüz bu konuda bize çok destek oldu. Geçen sene Türkiye ikincisi olduk. Bunu yarım kalan bir iş olarak görüyoruz. Şampiyonluk için çok  çalışıyoruz. Kulüp Başkanımız, hocalarımız ve oyuncular herkes bu konuda çok fedakarlık yapıyor. İnşallah bu sene şampiyonluğu elde edeceğiz.Türkiye’nin en iyi amatör takımı ünvanını bu seneye taşıyacağımıza ve yarım kalan işimizi şampiyonluk alarak bitireceğimize inanıyorum.” diye konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber