Atakum Belediyesi’nde 2 yönetici 1 işçi açığa alınacak!

Atakum Belediyesi’nde 2 yönetici 1 işçi açığa alınacak!
05.10.2022
A+
A-

Atakum Belediyesinde görev yapan Başkan Yardımcısı, Birim Müdürü ve bir şirket işçisi olmak üzere 3 kişinin karıştığı yolsuzluğu öğrenen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin kişiler hakkında soruşturma başlattığı ve yolsuzluğa karışanların açığa alınacakları öğrenildi.

Atakum Belediyesinde görev yapan Başkan Yardımcısı, Birim Müdürü ve bir şirket işçisi olmak üzere 3 kişinin karıştığı yolsuzluğu öğrenen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin kişiler hakkında soruşturma başlattığı ve yolsuzluğa karışanların açığa alınacakları öğrenildi. Atakum Belediyesinde görev yapan bazı isimlerin usulsüz yollarla haksız gelir elde ettikleri ihbarını alan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin jet hızıyla bir soruşturma başlattığı öğrenildi. İdialara göre Atakum Belediyesinde işçi sıfatıyla çalışan bir şahıs, Atakum sınırları içerisinde ticaret yapan iş insanlarına kendisini Başkan Yardımcısı olarak tanıtıp, yapacağı iş takibi ve belediye ile ilgili olan işleri hızlandıracağı vaadiyle rüşvet aldı.

Bu durumu öğrenen Başkan Deveci ise konuyla ilgili başlattığı soruşturma ile işin içerisinde bu işçi ile birlikte bir başkan yardımcısı ve bir de birim müdürü olduğunu öğrendi. Başkan Deveci ya da Atakum Belediyesi tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, sır gibi gizli tutulan soruşturma sonucunda Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürü’nün açığa alınması, kendisini Başkan Yardımcısı olarak tanıtıp iş insanlarından rüşvet aldığı iddia edilen işçinin ise işine son verilmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber