Atakum Belediyesi Araç filosunu güçlendirdi Test sürüşü Başkan Taşçı’dan

Atakum Belediyesi Araç filosunu güçlendirdi Test sürüşü Başkan Taşçı’dan
09.08.2016
A+
A-
Atakum Belediyesi araç filosunu güçlendirerek yeni iş makineleri ve araçlar aldı. Yeni alınan iş makinelerinin test sürüşünü gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gerçekleştirilen konvoyun ardından iş makinesi ve araçları birimlerine teslim etti.
Atakum Belediyesi araç filosuna eklenen yeni iş makineleri ve araçlar, gerçekleştirilen şehir konvoyunun ardından Atakumlulara hizmet vermeye başladı. Araçlar alındıktan sonra ilk test sürüşünü kendisi yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, daha sonra gerçekleştirilen konvoyun ardından araçları birimlerine teslim etti.
‘HİZMETLERİMİZ DAHA DA HIZLANACAK’
Atakum İlçesinin sürekli gelişen ve büyüyen bir yapıya sahip olduğunu söyleyen  Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesinin büyümesiyle doğru orantılı olarak hizmet alanlarımız da büyüyor. Nüfusu senelik 12 bin civarında artan ilçemizde mevcut imkanların güçlendirilmesi, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ulaştırılması noktasında önemlidir. Bu düşünceden hareketle belediyemiz bünyesine yeni iş makineleri ve araçlar aldık. Kapsamlı ve hızlı bir şekilde sürdürdüğümüz belediyecilik hizmetlerimizi artık daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
EYLÜL’DE FİLO DAHA DA GÜÇLENECEK
Belediye araç filosuna katılan yeni iş makineleri ve araçları kontrol eden Başkan Taşçı, “Yeni iş makineleri ve araçlar, hizmetlerimize ciddi bir hız katacak. 3 adet kepçe, 5 adet çift çeker kamyon, 1 adet beko loder, 2 adet 33 kişilik mini otobüs, 1 adet 45 kişilik büyük otobüs, 1 adet engelli aracı, 1 adet makam aracı, 1 adet çift kabin kamyonet, 1 adet 17 kişilik minibüs, 2 adet tır, 3 adet binek hizmet aracı, 2 adet 4×4 çift kabin kamyonet, 1 adet açık kasa kamyonet, artık Atakum İlçesine hizmet verecek. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun. İkinci etap için sipariş edilen araçlar da Eylül ayında belediyemize teslim edilecek. Yeni eklenecek araçlarla birlikte, bölgenin en güçlü araç filosuna sahip belediyelerden birisi olarak, vatandaşlarımızı daha çok hizmetle buluşturacağız” şeklinde konuştu.
TEST SÜRÜŞÜ BAŞKAN’DAN
Atakum İlçesinde gerçekleştirilen konvoy ile yeni iş makineleri ve araçları halkla buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kamyonların test sürüşünü de kendisi yaptı. Konvoyda sık sık yolu vatandaşlar tarafından kesilen Başkan Taşçı, çocuklara oyuncaklar dağıttı. Yeni iş makinesi ve araçlar, Atakum Belediyesi önünde kurban kesilmesinin ardından birimlerine teslim edildi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.