Arslan: Para, Pul, Şan, Şöhret benim hayatımda asla olmayacak

Arslan: Para, Pul, Şan, Şöhret benim hayatımda asla olmayacak

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Musa Arslan seçim gezilerine 4.5 aydır devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘durmak yok yola devam’ sloganıyla hereket ettiklerini belirten Arslan; ‘Bizim Samsun için döktüğümüz ter partimize feda olsun’ dedi.

KORUMAM VE MAKAM ARACIM OLMAYACAK
AK Parti İlkadım Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu 4.5 ay önce açıklayan Musa Arslan, İlkadım halkıyla müthiş bir gönül bağı kurduklarını aday gösterilmesi halinde çok ciddi bir oy alarak başkan seçileceğini söyledi. Toplumun her kesiminden oy alacaklarını iddia eden Arslan; ‘Ben 16 yıldır partimizin bir neferi olarak Cumhurbaşkanımızın izinde olmuş bir kişiyim. Şu ana kadar da partimizden şahsım adına hiç bir talebim olmadı. İlkadım’da halkımızın hizmetine talibim. Makam, şöhret para pul gibi argümanlar benim hayatımda asla olmayacak. Korumam, makam aracım bile olmayacak. Biz halkımızla el ele gönül gönüle olmaya geliyoruz.’ dedi.

HİZMET ETMEYECEKSEM NASİP OLMASIN
Gece gündüz İlkadım’da gezilmedik yer bırakmadıklarını ifade eden Arslan; ‘İlçemizde 61 muhtarımız var. Hepsini ziyaret edip helallik aldım. Yüzlerce esnaf kardeşimizle görüştüm. AK Parti’nin 16 yıllık icraatlarını anlattım. Samsunspor taraftarlarımızla gönül bağı kurduk. Her maça birlikte gittik. Şahsıma gösterilen teveccüh beni her geçen gün daha da kamçıladı. Biz burada kardeşlik, birlik ve beraberlik hukukunu üstün tutacağız. Kimseyi dışlamadan ‘Yaradılanı severiz Yaradan dan ötürü’ düsturunu kendimize şiar edindik. Rabbimden şunu diliyorum;’Bu halka karşılıksız hizmet edeceksek eğer Bize nasip etsin. Etmeyeceksek Allah bize bu makamı nasip etmesin’ diye konuştu.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Musa Arslan12

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Musa Arslan123

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Musa Arslan1233

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber