Araç sahipleri için sevindirici haber! Bu geceden itibaren 71 kuruşluk indirim

Araç sahipleri için sevindirici haber! Bu geceden itibaren 71 kuruşluk indirim
14.03.2023
A+
A-

Döviz kurlarındaki dalgalanma ile brent petrol fiyatları ile alakalı olarak akaryakıt ücretlerindeki değişimler devam etmekte. Araç sürücülerinin oldukça yakından takip ettiği benzin ile motorin fiyatları da bu hafta içinde birçok kez değişime uğradı.

BRENT PETROLDA 80 DOLARA KADAR DÜŞTÜ
Son olarak sektör kaynakları tarafından elde edilen bilgilere göre, iniş ile çıkışlı devam etmekte olan fiyatlarla alakalı olarak araç sahipleri için sevindirici bir haber gelmiş oldu. Brent petrol ’da düşüş 80 dolar seviyesinde olarak gerçekleşmiş oldu.

MOTORİN İÇİNDE 71 KURUŞLUK İNDİRİM BEKLENTİSİ

Bu çerçevede gece yarısından itibaren motorin grubu için 71 kuruşluk indirim beklentisi var. Benzin grubu içinse herhangi bir şekilde değişen durum söz konusu olmadı. Motorin için bu geceden itibaren indirim haberi için beklentiler oluşmuş durumda. Motorine 71 kuruşluk bir zam beklentisi var. Ancak benzin grubundan şu an için herhangi bir şekilde değişim bahsi yok. İndirim ya da zam haberleri gündeme gelmedi. Motorin için bir miktar indirim beklenirken, benzin gurubunda durumunda ne olacağı merak edilmekte. Öte yandan ise motorin için beklenmekte olan zammın gelip gelmeyeceği, beklentileri karşılayıp karşılamayacağı da merak edilmekte. Şimdilik motorin için 71 kuruşluk indirim beklentisi gündemdeki yerini korumakta.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber