Ankara'da parkta karşılaştığı husumetlisini tabancayla öldürdü
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
ANKARA'nın Mamak ilçesinde Arda O., parkta karşılaştığı husumetlisi A.A.Y. tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti.Olay, Mamak ilçesi Plevne Caddesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. Aralarında husumet bulunan ve A.A.Y. ile Arda O., parkta karşılaştı. İkisi de 18 yaşından küçük olan ta
ANKARA'nın Mamak ilçesinde Arda O., parkta karşılaştığı husumetlisi A.A.Y. tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti.
Olay, Mamak ilçesi Plevne Caddesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. Aralarında husumet bulunan ve A.A.Y. ile Arda O., parkta karşılaştı. İkisi de 18 yaşından küçük olan taraflar arasında yaşanan tartışma sırasında A.A.Y., yanında bulunan tabancayla Arda O.'ya ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Arda O.'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Şüpheli A.A.Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)
Haber: Mehmet Gökhan HAKBİLİR/ANKARA, (DHA)

Sıradaki Haber
Çaykur Rizespor- Trabzonspor maçının ardından
Bu haberi paylaş



