Amacımız genç sporcularımızın yolunu açmak

Amacımız genç sporcularımızın yolunu açmak
26.08.2024
8
A+
A-

Başkan Özarslan: Amacımız genç sporcularımızın yolunu açmak

Hakan BAKAR/SİVAS-BHA

Keçiören Belediyesi tarafından 24-25 Ağustos tarihlerinde, Keçiören Bağlum Stadyumu’nda bu sene ilki düzenlenen Taha Akgül Karakucak Güreşleri sona erdi.

20240826 002638

Keçiören Belediye Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Karakucak güreşleri kültürümüzün en değerli miraslarından biri. Kökleri yüzyıllara dayanan, milletimizi bir araya getiren ve güçlendiren bir gelenek.

Cumhuriyetimizin yüzyıllık tarihindeki en büyük Karakucak güreşlerine ev sahipliği yaparak Türk milletinin gücünü ve azmini simgeleyen bu ata sporumuzu koruyup yaşatmaya katkıda bulunuyor olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Minderde şampiyon sporcularımızı, gönderde ise şanlı bayrağımızı görmeye alışkın olduğumuz, başarının milli geleneğimiz haline geldiği bir spor dalı güreş.

T.C. Ankara Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle birer şampiyon yuvası haline gelen kulüplerimizle ve onların tüm sporcularıyla iftihar ediyoruz.

Ata sporumuz güreşi yeni nesillere benimsetmeyi, ülkemize dünya sahnesinde kazandırdığı başarılarla milletimizin daimi bir birlik ve övünç vesilesi olmasını temin etmeyi çok önemsiyor ve bu hedefi yürekten sahipleniyoruz.

Genç sporcularımızın yolunu açmak, onları başarıya teşvik etmek ve ata sporumuz güreşi bir milli iftiharımız olarak muhafaza etmek için gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber