Aktaş: Destek sizden hizmet bizden

Aktaş: Destek sizden hizmet bizden
24.03.2024
A+
A-

Samsun’un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Muhtar adayı Cemil Aktaş, Körfez mahalle sakinlerinden destek istedi.

Alışılmışa değil, yeniliğe yol verin Cemil Aktaş’a oy verin sloganı ile Körfez Mahallesine muhtar adayı olan Cemil Aktaş mahalle seçmeninden oy isteyerek destek beklediğini duyurdu.

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala, muhtar adayları da mahalle sakinlerinden destek aramaya devam ediyor.

Belediye başkan adaylığı kadar hatta daha fazla rekabetin yaşandığı muhtarlık seçimleri için muhtar adayları, seçmenlerle buluşarak, kapı kapı dolaşarak projelerini ve vizyonlarını paylaşıyor.

Körfez Mahallesi’nin muhtar adayı Cemil Aktaş, seçim çalışmaları kapsamında Körfez Mahallesi’nde esnafların ve vatandaşların beklenti ve taleplerini dinleyerek mahallenin geleceğine dair projelerini paylaştı.

Aktaş, “Bu zamana kadar yaptığım tüm işlerde insanlara yakın ilişki kurmuş biri olarak insan yaşamına dair ve tabi ki bu hayatı birlikte yaşadığımız hayvan dostlarımıza dair eksiklikleri tespit edip yaşadığımız çevreyi en iyi koşullara getirebilmek için hizmet edebilme fırsatını mahallemizin bana ve ekip arkadaşlarıma vermesi için mahallemiz muhtarlığına adayım.

Güzel mahallemizin son beş yıldır aldığı muhtarlık hizmetinde 1. Aza olarak görev yapmış ve tüm süreçlere de hakım olmanın avantajıyla hizmet etmeyi yardımlaşmayı ve yaptığım her işte başarıyı yakalamayı yaşam mottosu edinmiş biri olarak mahallemizin daha iyi şartlarda gelişebilmesi tüm hizmetlerden eksiksiz ve en hızlı şekilde fayda sağlayabilmesi için yetkili kurumlarla mahallemiz arasında bağ kurabilme fırsatını şahsıma ve ekip arkadaşlarıma vermenizi yürekten umut eder ve tüm mahalle sakinlerine en derin saygılarımı sunarım.” diyerek mahalle seçmeninden desteklerini istedi.

Körfez Mahallesi Muhtar adayı Cemil Aktaş Kimdir?
1977 Samsun Terme doğumlu.
İstanbul ve Samsun Terme’de farklı sürelerde kuaför salonu işletmeciliği yapmış olup son 11 yıldır ise Körfez Mahallesinde bulunan yaşlı ve hasta bakımevinde görev yapmıştır.
Evli, iki erkek bir kız çocuk babasıdır.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.