Aksu: Samsun coşku ve heyecan içinde Erdoğan’ı bekliyor

Aksu: Samsun coşku ve heyecan içinde Erdoğan’ı bekliyor
07.12.2022
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştireceği toplu açılış mitingiyle Samsun’un bir kez daha tarihi günlerinden birini yaşayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Aralık 2022 Cumartesi günü gerçekleştireceği Samsun ziyareti öncesi AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından sürdürülen hazırlıklar yoğun şekilde devam ediyor. İl Başkanı Ersan Aksu ve ekibi,
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği toplu açılış mitingi öncesi şehirde ziyaret turu yaparken, tüm ilçelerde de hazırlıklar son sürat devam ediyor.

Başkan Aksu, kurmaylarıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ünsal Tokuç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler, Memur-Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız ve sendika temsilcileri, Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, HaK-İş İl Temsilcisi Ziya Uzun, sendika temsilcileri ve Samsun Milli İrade Platformu’nu ziyaret ederek mitinge davet etti. Başkan Aksu, engelli vatandaşlarla ve STK temsilcileri ve üyeleri ile de buluştu.

“Kurtuluşun şehri, meşale şehir Samsun bir kez daha tarih yazmaya hazırlanıyor” diyen Başkan Aksu, “Cumhurbaşkanımız ve ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, ilimize ve ilçelerimize hizmetlerin toplu açılışının gerçekleştirileceği mitingde hemşehrilerimiz ile kucaklaşacak. Samsun, Sn. Cumhurbaşkanımızı çok büyük bir özlemle, heyecanla bekliyor. Cumhurbaşkanımız Samsun’a çok büyük değer veriyor ve hemşehrilerimiz ile arasında çok güçlü bir sevgi bağı var.Liderimizi en güzel şekilde, muhteşem bir coşkuyla karşılayacağız.

Hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini her zaman hissettirdi, desteklerini ortaya koydular. Hem bizler hem de hemşehrilerimiz çok büyük sevinç ve heyecan içerisindeyiz. Bu muhteşem güne, coşkuya, tarihi anlara herkes tanıklık edecek. Tüm halkımızı 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuya davet ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin her noktasına olduğu gibi Samsun’a da 20 yıldır devasa yatırımlar yapıldığına dikkat çeken Aksu, “Hem ülkemize hem de şehrimize yapılan hizmetler hız kesmeden devam ediyor. Milletimiz ile hep birlikte adım adım çok güçlü ve kararlı şekilde Cumhuriyetimizin 100. yılına, 2023’e yürüyoruz. Bu yolda en büyük destekçimiz olan milletimiz ile onuz omuza, gönül gönüle yapacak daha çok işimiz, gerçekleştirecek çok daha büyük hedeflerimiz var. 2023’te de zafer Cumhur İttifakı’nın olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber