Aksu: AK Parti her zaman olduğu gibi birinci parti oldu

Aksu: AK Parti her zaman olduğu gibi birinci parti oldu
01.04.2019
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, yaptığı değerlendirmede; “AK Parti her zaman olduğu gibi yine birinci parti oldu. Cumhur İttifakı da vatandaşlarımızın gönlünde taht kurdu” ifadelerini kullandı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Başkan Aksu; Millet olarak, 31 Mart yerel seçimlerini, güvenli ve huzurlu bir biçimde tamamladıkladıklarını belirterek, “Öncelikle, güvenli bir biçimde oy kullanmamızı sağlayan emniyet güçlerine ve görevli tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Aksu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Her şeyden önce, seçim sonuçları; ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlı uğurlu olsun. Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun’da da Cumhur İttifakı ipi göğüslemiştir. AK Partimiz de en yüksek oyu alarak kazanma alışkanlığını devam ettirmiştir. Bu noktada; her bir neferiyle olağanüstü bir mücadele veren tüm teşkilat mensubu kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zaferde emeği geçen her bir arkadaşımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Mustafa Demir Bey’i kutluyor ve tebrik ediyorum. Umuyorum ki Samsun, kendisinin başkanlık edeceği önmüzdeki 5 yılda çok farklı bir noktaya gelecektir. Cumhur İttifakı olarak seçimi başarı ile bitiren 15 ilçe belediye başkan adayımızı da ayrı ayrı tebrik ediyorum. İlçelerinde gerçekleştirecekleri çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum. Allah hepimizi muvaffak etsin.

Seçim sonuçları ile ilgili olarak ilk sandıktan son sandığa kadar yarışın yaşandığı tek ilçe olan Atakum’la ilgili ise değerlendirmelerimiz ve çalışmalarımız hızlıca devam ediyor. Atakum ilçemizde oy kullanılan 426 sandığın; sayım döküm çizelgelerini, sandık sonuç tutanaklarını ve birleştirme tutanaklarını inceliyoruz.

Aleyhimize 1166 oy farkının olduğu ancak 4000 civarında geçersiz oyun bulunduğu Atakum’da, tüm sandıklarda; ilçe belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği sandık sonuç tutanakları yönünden seçim sonuçlarına İlçe Seçim Kurulu nezdinde itirazlarımızı yapacağız. Maddi hataları inceleyip, geçersiz oylar yönünden de tüm sandıklarda itirazlarımızı yaparak yeniden sayım isteyeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber