Akşener: Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim

Akşener: Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim
09 Aralık 2023 21:30
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6’lı masanın detaylarını Trabzon’da anlattı. Bir mahalledeki çay ocağında vatandaşlarla buluşan Akşener, soru üzerine 6’lı masa ile ilgili “Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim” dedi.

Bir vatandaşın, “Keşke o masadan kalktığınız zaman geri dönmeseydiniz” ifadeleri üzerine Akşener, “Şimdiki aklım olsa dönmezdim” dedi. Bunun üzerine tekrar söz alan vatandaş, “Ben Karadenizliyim içinden geçeni kıvırarak konuşmam. Düz bir insanım” şeklinde konuşması üzerine Akşener, “Alışkanım” ifadelerini kullandı.

Akşener ile karşılıklı oturan vatandaşın tekrar “O masadan kalktınız takdir ettik sizi ama keşke geri dönmeseydiniz” ifadeleri üzerine Akşener 6’lı masadan ayrılma sürecinin detaylarını paylaştı.

“ÖZÜR DİLERİM”

“Keşke. Şimdi ki aklım olsam katiyen yapmazdım. Ama oldu işte. Onun için kendi başımıza gidiyoruz. Sizde destek olun” diyen Akşener, “Samimi birşey söylüyorum. Bu seçimin kazanılmasını çok arzu ettim. Meral Akşener olarak hiçbir şey talep etmedim. Partimiz var bizim ben niye Cumhurbaşkanı adayı olmuyum ki. Yani arıza çıkarmamak için ben herşeyden vazgeçtim. Ama siz iki insanı istediniz. Ben de bunlara gayret ettim. Mesele ben değilim sizsiniz. Siz bana söylediniz. Dolayısıyla o da kabul görmedi. Ondan sonraki fasıl öyle oldu. Özür dilerim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.