Akşener: Başbakan olacağım

Akşener: Başbakan olacağım
29.01.2023
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Evet, ben başbakan olacağım. Böyle dediğim için herkesin siniri bozuluyor. Ben bedavadan başbakanlık istemiyorum. Kimseyle pazarlık etmedim, etmem” dedi.

Meral Akşener, partisinin 3. olağan il kongresine katılmak için Samsun’a geldi. 2 başkan adayının yarıştığı kongrede ilk önce başkan adayı Önder Fatih Şenol, daha sonra da mevcut il başkanı ve başkan adayı Hasan Aksoy, partililere seslendi. Adayların konuşmasının ardından kürsüye çıkan Akşener, açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener, “İYİ Parti bu seçimde birinci parti olmak mecburiyetindedir. Evet, ben başbakan olacağım. Böyle dediğim için herkesin siniri bozuluyor. Sinirleri bozulmaya devam etsinler muhteremlerim. Başbakan olacağım ama birinci partinin genel başkanı olarak başbakan olacağım. Bu ülkenin yeniden bir biriyle sarılan, görüşen, şucu-bucu demeden, bu ülkenin seçmeninin velinimet olması için İYİ Parti’nin birinci olması şarttır. 14 Mayıs’ta seçime gitme kararı aldılar ve az bir zaman kaldı. Çok çalıştınız ve yoruldunuz ama son bir kez hep birlikte irademizi, canımızı, ciğerimizi her şeyimizi ortaya koyarak, çalışmak mecburiyetimiz var. İYİ Parti, benim ya da sizin için değil ülke için, kadınlar, gençler, çocuklar, toprağımız için ve yakılan ormanlarımız için kurtaran şehir Samsun, Atatürk için İYİ Parti’nin birinci parti olması gerekiyor. Sizlere olan inancım tamdır” ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından her iki başkan adayıyla da poz veren Akşener, daha sonra havayoluyla Samsun’dan ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber