Akcagöz: Meclis kürsüsünü boş bırakırsam namerdim

Akcagöz: Meclis kürsüsünü boş bırakırsam namerdim
13.05.2018
A+
A-

Milletvekili adaylığı sürecinde ilçe örgütlerini ziyaret eden Av.Tufan Akcagöz, Ladik, Havza, Kavak ve Vezirköprü’de partililerle bir araya geldi.

İki buçuk yıllık İl Başkanlığı döneminde de bu ilçeleri defalarca ziyaret ettiğini söyleyen Tufan Akcagöz, “Samsun, büyük değişime hazır. Bu değişim, bir çağın açılıp, bir çağın kapanması kadar önemli. Türkiye’nin öncesini ve sonrasını iyi tahlil edenler, ne dediğimi daha iyi anlayabilirler. Türkiye, Ortadoğu coğrafyasının gülü iken, bir Hukuk devleti iken, hukukun bizzat siyasi iktidar tarafından tanınmadığı, yargı bağımsızlığının siyasetin ihtirasına kurban edildiği bir ülke haline geldi. Bundaki sorumluluk AKP hükümetinindir. Hangi koltuğu elde ettilerse, bir araç olarak gördüklerini söyledikleri demokrasi sayesinde elde ettiler. Samsun halkı, baskıdan, yolsuzluklarla anılan bir memleket olmaktan, işsizlikten çok sıkıldı ve artık yeter diyecektir. Şimdi, tamam deme vaktidir. Muharrem İnce isminin, seçmen üzerindeki etkisini anlatmaya gerek yok. Büyük bir başarı elde edeceğimiz muhakkaktır. Ancak, daha çok çalışmamız da şart. Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar. Samsun’u soyanlardan da Ankara’ya gidince hesap soracağım.“ dedi.
Samsun’da AKP’li belediyelerin kanunsuzluk içinde yüzdüğünü ve Samsun’un milyonlarca lirasının heba edildiğini söyleyen Tufan Akcagöz, “İl Başkanlığı yaptığım süre boyunca AKP’li belediyelerin yaptığı kanunsuz işleri takip ettim. Büyükşehir de dahil olmak üzere, Sayıştay raporlarına yansıyacak boyutta yolsuzluk tespit ettik ve bunlarla ilgili Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Ancak, anladık ki devran dönmeden kimse bu belediyelere dokunmuyor. Ama şunu söyleyebilirim ki, yanlarına kâr kalmayacaktır. Şimdi, ‘Ankara’da bir Avukatınız olsun’ sloganıyla çıktığımız bu yolda beni Milletvekili olarak Ankara’ya gönderirseniz, neler yapabileceğimi tahmin edin. Samsun’u, yolsuzluk cenneti haline getirenlerden hesap soracağım. Malum, ön seçim yok. Milletvekili sırasını genel merkez tayin edecek. Ancak, maçı iyi takım kazanır ve iyi takım da iyi oyunculardan oluşur. 24 Haziran’da gerçekleşecek değişime ayak uydurabilecek, 16 yıldır ülkede gerçekleşen yolsuzlukların hesabını sorabilecek bir kadroyu seçmek de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin boynunun borcudur. Samsun’da istihdam alanları kısıtlı. Samsun göç veriyor. Bir kent, kendi çocuklarını elinde tutamıyor ve bunun tedbirleri alınamıyorsa, orada kötü idare vardır. 41 yaşındayım. Samsun için yapacak olduğum çok iş var. Meclis kürsüsünü boş bırakırsam namerdim.” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber