AK Parti’nin Adayı Atakum’da Coşkun Öncel mi?

AK Parti’nin Adayı Atakum’da Coşkun Öncel mi?
31.12.2023
A+
A-

AK Parti’nin Samsun’un Atakum ilçesinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Coşkun Öncel’i aday göstereceği gündeme geldi.

Atakum ilçesinde Coşkun Öncel’in AK Parti’nin aday olacağı siyasi kulislerde konuşulmaya başladı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde SASKİ Genel Sekreteri olan ve 3 dönem SASKİ Genel Müdürlüğü yapan Coşkun Öncel’in Atakum İlçesinde AK Parti’nin adayı olacağı gündeme geldi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın Belediye Başkanlığı döneminde çalışma arakadaşı olması Coşkun Öncel ismini Atakum ilçesinde aday gösterilmesi konusunda öne çıkardı.

ATAKUM’DA ZİHNİ ŞAHİN TAKTİĞİMİ UYGULANACAK
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında Milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa etmiş, yerine Bafra Belediye Başkanlığı’nı yürüten Zihni Şahin getirilmişti. Zihni Şahin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmak istemiş o dönem Büyükşehir adayı yapılmayıp, Atakum Belediye Başkanlığı için Zihni Şahin aday gösterilmiş ve seçimi kaybetmişti.

Coşkun ÖNCEL Kimdir?

1954 Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Samsun’da tamamladıktan sonra İstanbul Yıldız Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1977 yılında Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü bünyesinde Samsun’da makina mühendisi olarak göreve başladı. 1978-1980 yıllarında yedek subay olarak askerlik görevinden sonra karayollarındaki görevine devam etti.

Ankara, Kastamonu, Van, Sivas, Konya’da görev yaptıktan sonra yeniden Samsun’da Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne atandı buralarda çeşitli görevlerde bulundu. 2000 yılında Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürü olarak göreve başladı. 2014 yılında Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görevlendirildi. 2019 yılında genel sekreterlik görevini ifa ederken emekli oldu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber