AK Parti’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Ulusoy’dan anlamlı buluşma

AK Parti’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Ulusoy’dan anlamlı buluşma
29 Kasım 2023 18:18
A+
A-

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Erdal Ulusoy AK Parti İlkadım teşkilatında geçmişten bugüne dava ve yol arkadaşları ile bir araya geldi.

Erdal Ulusoy konuşmasında, bir araya gelmek için yüzlerce sebebimizin olduğu, dava adamlarıyla bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade ederken geçmişten bugüne arkadaşlarımız ile dostlarımız ile birlikteliğimiz hep daim oldu. Bir birinden değerli dava ve yol arkadaşlarım her zaman olduğu gibi bugün yanımda oldu, kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederim. AK Parti teşkilatında başlayan dostluk, kardeşlik bağımızı her şartta güçlü tuttu ve güçlü kalmaya devam edecektir dedi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Erdal Ulusoy yaptığı açıklamada; İlkadım Sevdamız.
Hizmet aşkımız var. Bir araya gelmek için yüzlerce sebebimizin olduğu, dava adamlarıyla…
İlkadım Belde Başkanlığımızı yapmış olan sayın Mustafa Numanoğlu , Derecik Kurucu Belde Başkanımız Sayın Musa Aras İlkadım Seçim İşleri Başkanlığımızı yapmış olan Sayın Av. Atakan Ergeni İlkadım İlçe Teşkilat Başkanlığımızı yapmış olan sayın Mustafa Yildiz İlkadım Belde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olan Sayın Mehmet Torunoğlu ve İlkadım Belde Gençlik Yönetiminde birlikte görev yaptığımız Gençlik Kollarımız ve Mahalle Başkanlarımıza teşekkür ederim dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.