AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı
18.03.2023
A+
A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Serhat ERAİL, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Dr. Serhat ERAİL açıklamasında; Cumhurbaşkanımızın Hedefleri doğrultusunda Şehrimizi ve ülkemizi cumhuriyetimizin 100. Yılında teknofest gençliğini bilim teknoloji ve özellikle spor alanında hedefe ulaştırmak için; Spor şehri olan Samsunumuzu Samsunun bir evladı olarak gençliğimizi spor alanında temsil etmek için; Türkiye Yüzyılı projesinde Şehrimizi Üniversite gençliğini ve spor alanında birleştirmek ve bütünleştirmek ve gençlik ve spor alanında Samsun’umuzu layık olduğu yerde temsil etmek için genç ve sporcu bir akademisyen olarak AK Parti milletvekili aday adayı oldum. Dua ve desteklerinizi bekliyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

serhat erail serhat erail1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber