AK Parti Samsun İl Başkanlığı için isimleri geçen Erdoğan Tok ve İshak Taşçı’dan açıklama

AK Parti Samsun İl Başkanlığı için isimleri geçen Erdoğan Tok ve İshak Taşçı’dan açıklama
21.03.2023
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Av.Ersan Aksu’nun milletvekili aday adaylığı başvuru ve istifası sonrası il başkanlığı için 7 isim için temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Temayül yoklamasına İl Başkan yardımcıları, Özlem Maraş, Mahmut İşbilir, Mehmet Köse, Caner Göktepe, Muharrem Kayan, Oktay Avcılar ve Kürşad Gündoğdu için parti il binasında, il ve ilçe yönetimleriyle belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları yönetimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

ERDOĞAN TOK VE İSHAK TAŞÇI İSİMLERİ GÜNDEMDE
AK Parti İl Başkanı Av.Ersan Aksu’nun milletvekili aday adaylığı başvuru ve istifası sonrası temayül yoklaması gerçekleşirken önceki dönem İlkadım Belediye başkanı Erdoğan Tok ve önceki dönem Atakum Belediye başkanı İshak Taşçı’nın da Samsun AK Parti il başkanlığı için siyasi kulislerde isimleri dolaştı.

ERDOĞAN TOK AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞI KONUSUNDA KONUŞTU!
Önceki dönem İlkadım Belediye başkanı Erdoğan Tok ile konuyla ilgili görüşmemizde, benim Samsun AK Parti İl başkanlığı olma yolunda herhangi bir talebim yok ben görev adamıyım fakat tarafıma partim tarafından görev tebliğ edirse itirazımız olmadan görevimi layıkıyla yaparız dedi.

İSHAK TAŞÇI AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞI KONUSUNDA KONUŞTU!
Önceki dönem Atakum Belediye başkanı İshak Taşçı ile yaptığımız görüşmede, şahsi olarak benim partimden il başkanlığı yapmam konusunda herhanği bir talebim olmadı partim tarafında böyle bir görev bana tevdi edilir ise görevimi en iyi şekilde yerine getiririm dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı kim olacak sorusu gündemde yerini korurken önüzdeki günlerde AK Parti genel merkezinin verceği karar AK Parti’liler tarafından heycanla bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber