AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu Telekom Bölge Müdürlüğü açıklaması yaptı

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu Telekom Bölge Müdürlüğü açıklaması yaptı
22.03.2021
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü ile ilgili sürecin başından beri takipçisi olduklarını, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Fatih Sayan’ın Pazar günü Samsun ziyaretinde bu konudaki tartışmalara son noktayı koyduğunu ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Fatih Sayan’ı Samsun’a davet ettiklerini belirten Başkan Aksu, “Davetimizi kabul ederek şehrimize gelen Sn. Ömer Fatih Sayan’a ve Türk Telekom CEO’su Sn.Ümit Önal’a teşekkür ediyorum. Gerçekten Samsun için çok güzel sonuçlanan bir süreç yaşadık. En başından beri konunun takipçisi olduk. Sürece katkı veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na, Bakan Yardımcımız Sn. Ömer Fatih Sayan’a, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Çiğdem Karaaslan’a, Sn. Milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir’e şükranlarımı sunuyorum. Sn. Sayan, Samsun’da tartışmalara son noktayı koydu. Hatta, Samsun’un yanı sıra Kayseri ve Bursa Bölge Müdürlükleri’nin de yerlerinde kaldığını Samsun’dan açıkladı” dedi.

Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü’nün bünyesinde yan kuruluşlarla birlikte 3 bin personelle daha önce olduğu gibi Samsun merkezli faaliyetlerine devam edeceğini ifade eden Başkan Aksu, “Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü, Samsun, Çorum, Amasya, Ordu, Tokat ve Sinop illerine hizmet veriyor. Bu yapı aynı şekilde devam edecek. Her zaman olduğu gibi enerjimizi Samsun için harcıyoruz, AK kadrolar olarak daha çok çalışarak şehrimize önemli hizmetler kazandırmaya da devam edeceğiz. Şehrimiz son 19 yılda çok önemli yatırımlar aldı. Hali hazırda devam eden, yapılması planlanan yeni projeler var. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da Samsun’a çok ayrı bir sevgisi var” diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Fatih Sayan, Türk Telekom CEO’su Ümit Önal ve beraberindeki heyet Samsun programı kapsamında AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nı da ziyaret ettiler. İl Başkanı Ersan Aksu, ziyarette Sayan’a hediye takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber