AK Parti, 'Kütüphane Sohbetleri'nde Erol Güngör'ü andı
BIST 100
14.447,32 0,54%
DOLAR
45,2202 0,06%
EURO
52,9122 0,11%
GRAM ALTIN
6.617,38 0,70%
FAİZ
41,22 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
106,86 1,08%
BITCOIN
80.954,00 1,28%
GBP/TRY
61,2871 0,17%
EUR/USD
1,1691 0,00%
BRENT
113,39 -0,92%
ÇEYREK ALTIN
10.819,42 0,70%
  • ANASAYFA
  • Gündem
  • AK Parti, 'Kütüphane Sohbetleri'nde Erol Güngör'ü andı

AK Parti, 'Kütüphane Sohbetleri'nde Erol Güngör'ü andı

Aybala MELEK-Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)- AK Parti Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kütüphane Sohbetleri' kapsamında sosyal psikoloji profesörü Erol Güngör anıldı.

AK Kütüphane'de düzenlenen anma programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve çok sayıda partili katıldı. Yayman, Erol Güngör'ün çok önemli bir aydın olduğunu belirterek, önemli eserlere imza attığını kaydetti. Yayman, "Erol Güngör'ü ben henüz üniversiteye başladığım zamanlarda, 'İslam'ın Bugünkü Meseleleri' kitabını almak suretiyle tanıdım. Onun çok önemli ve değerli eserlere imza attığını biliyoruz. Kendisini çok erken yaşta kaybettik. Henüz 45 yaşında hayatının baharında belki de en büyük eserini daha yazamadan kaybettiğimiz çok büyük bir aydın. Bir siyasi partide ilk defa Erol Güngör'ün düşünce, fikir ve mirası bugün mütalaa edilecek" diye konuştu.

'KÜLTÜRE, SANATA İHTİYACIMIZ VAR'

Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı'nın faaliyetlerine değinen Yayman, "Kurulduğumuz günden itibaren Türkiye'nin düşünce, fikir hayatında ne varsa bunları konuşmak, kültürü kimliğimiz olarak görmek esasıyla bu meselelere yaklaşıyoruz. Siyaseti uzun uzun konuşuyoruz ama kültüre, sanata, okumaya, irfana ihtiyacımız var" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?