AK Parti İlkadım İlçe Baskanı Hakan AY; Hedef 55 günde 5555 Program

AK Parti İlkadım İlçe Baskanı Hakan AY; Hedef 55 günde 5555 Program
08.05.2018
A+
A-

55 günde 5555 program sözü ile başlamış olduğu 24 Haziran seçim çalışmalarına tüm teşkilatlarıyla hız kesmeden devam ediyor.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana Mahalle Toplantıları ve Ev Toplantıları gerçekleştirerek hemşehrileriyle bir araya gelen İlkadım Teşkilatı 55 günde 5555 program hedefine güçlü bir şekilde ilerliyor.
Bu programlarda alınan olumlu dönüşler programların ne kadar verimli olduğunu göstermektedir.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan AY;

Secim kararı alındıktan sonra Besmelemizi çektik ve teşkilatımızla istişarelerimizi gerçekleştirerek 55 günde 5555 ev ziyareti yapma kararı aldık.

Bugün itibariyle bir haftayı geride bırakırken gerçekleştirdiğimiz 622 ev programı ve ziyaretle birlikte halkımızla bir araya geldik ve fikir alışverişinde bulunduk.

Bizler AK Parti teşkilatlarında görev alıyoruz. Üzerimizdeki vebalin bilincindeyiz .Bu yüzden bizlere durmak yok.
Daha yolun başındayız.Gece demeden,gündüz demeden koşar adım seçim gecesine kadar, soluksuz bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

İlkadım İlçe Başkanı Hakan AY;

Bu programların gerçekleşmesinde emeği geçen yönetimimize,kadın kollarımıza,gençlik kollarımıza, mahalle teşkilâtlarımıza,Meclis üyelerimize ve programlarda bizlere evlerini açan,bizleri bağrına basan halkımıza teşekkür ederiz diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber