AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol’a anlamlı ziyaret

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol’a 15 Temmuz darbe girişiminde İzmir Bornova 2. Jandarma Komando Tugayında büyük kahramanlık örneği gösteren Emre Ev den ziyaret.

17.11.2016
A+
A-

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol’a 15 Temmuz darbe girişiminde İzmir Bornova 2. Jandarma Komando Tugayında büyük kahramanlık örneği gösteren Emre Ev den ziyaret.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol “15 Temmuz darbe girişiminde İzmir Bornova 2. Jandarma Komando Tugayında askerliğini yapan, İlkadım İlçemizde ikamet eden Kahraman genç kardeşimiz Emre Ev 15 Temmuz Gecesinde bulunduğu tugayda tüm teçhizatın ve askeri araçların bulunduğu depoların anahtarlarını alıp toprağa gömmüştür, sonrasında 150 kişilik komando tugayının hainler tarafından yönlendirilmesinin önüne geçebilmek için komando tugayını dağlık araziye çıkarmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunmak isteyen hainlere karşı gerçekleştirilen operasyonlarda da yer alıp göstermiş olduğu kahramanlıktan dolayı Takdir belgesi alan kardeşimizden Rabbim binlerce kez razı olsun.

15 Temmuz gecesi ülkemiz büyük bir felaketin virajından döndü. Bu ülke artık darbelerle değil demokrasilerle anılmalı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan demokrasinin bu ülkede kalıcı olması için büyük bir sorumluluk alarak Türk milletini sokaklara çağırdı. Bu çağrının kayıtsız kalmadığını hep birlikte gördük. Bu millet artık cuntacılara dur dedi. Filizlenen demokrasi çiçek açtı ve meyvesini verdi. İnşallah ülkemiz bir daha bu gibi olaylarla karşı karşıya gelmez ve bu millet buna müsaade etmez.

15 Temmuz darbe girişiminde kahramanca bu vatanın korunması için ellerinden gelen her şeyi yapan tüm kahramanlarımızdan Allah razı olsun. Bu vatan bizlerindir ve bizlerin kalacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.