AK Parti Havza İlçe Başkanı Üç Mahalleye Su Müjdesi Verdi!

AK Parti Havza İlçe Başkanı Üç Mahalleye Su Müjdesi Verdi!
18.10.2021
A+
A-

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan’dan üç mahalleye su müjdesi verdi.

Kırsal mahalle ziyaretlerine devam eden Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan üç mahalleye su müjdesi verdi.

Kırsal mahalle ziyaretlerine kapsamında Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve Ak Parti Havza İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Çelikalan, Belalan ve Yeşilalan mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde mahalle muhtarlar, mahalle başkanları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan  vatandaşlarının taleplerini dinleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan mahallelerde yapmış olduğu konuşmada Çelikalan Mahallesinde SASKİ tarafından yapılan sondaj çalışmaları kapsamında içme suyuna ulaşıldığını belirterek; “SASKİ tarafından yapılan sondaj çalışması ile üç mahallemizin su sorunu çözecek miktarda suya ulaşıldı. Şimdi ise SASKİ ekiplerimiz sahada suyu Çelikalan, Belalan ve Yeşilalan mahalleleri ile bu mahallelere bağlı yerleşkelere ulaştırmak için içme suyu hattı için çalışmalarına devam ediyor. İnşallah bu mahallelerimizde içme suyu sorunu sona erecek. Buradan Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e, SASKİ Genel Müdürmüz Dr. Bahattin Yanık ve personeline mahalle sakinlerimiz ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” Dedi.

Kayan 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalara devam edildiğini belirterek; “Hedeflerimize ulaşmak için sahadayız ve sizlerleyiz. İnşallah halkımızın da destekleri ile hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız.”dedi.

kayan 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber