AK Parti Ankara Milletvekili Çelebi’den Başkan İkiz’e ziyaret

AK Parti Ankara Milletvekili Çelebi’den Başkan İkiz’e ziyaret
12.04.2024
A+
A-

Bayram tatilinin bir kısmını memleketi Havza’da geçirmekte olan AK Parti Ankara Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve Bahreyn Dostluk Grubu Başkanı Kurtcan Çelebi Havza Belediyesini ziyaret ederek Havza Belediye Başkanı İkiz’i tebrik etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret eden AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi Başkan İkiz; “ Öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Murat İkiz ve Cumhur İttifakımızın İlçe Başkanları ile teşkilatlarını kutluyorum. Havza’da 20 yıldır süre gelen hizmetlerin artarak devam etmesi için, ilçemizin daha da kalkınması için bu zafer çok önemli. Havza tecrübesi ile kendini kanıtlamış emin ellerde. Bir Havzalı olarak bende Ankara’da ilçem için elimden gelen gayreti göstermekteyim ve göstermeye devam edeceğim. Bu vesile ile Sayın Başkanımızın şahsında tüm hemşerilerimin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramlarını kutluyorum. “dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise; “Havza’ya hizmet etmek için yola çıktık ve bunun için çalışacağız. Cumhur İttifakından aldığımız güçle Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz doğrultusunda, daha güçlü, daha yaşanabilir ve daha bir modern Havza hedefimiz. Bu hedefe ulaşma noktasında hemşerimiz AK Parti Ankara Milletvekili Sayın Kurtcan Çelebi’nin her daim yanımızda olduğundan ve olacağından eminim. İnşallah Havza için bizlere önemli destekler verecek bizlere. AK Parti Ankara Milletvekili Sayın Kurtcan Çelebi’ye nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.”dedi.

Ziyarette AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Belediye Meclis Üyesi Kadir Can Şenkal hazır bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.