AK Kadınlar Samsunspor formalarıyla büyük kongrede

AK Kadınlar Samsunspor formalarıyla büyük kongrede

Samsun il ve 17 ilçe kadın kolları üyeleri, AK Parti Genel Merkez 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi’ne Samsunspor formaları giyerek gitti.

AK Parti Genel Merkez 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi, bugün Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdopğan’ın da katıldığı kongrede 81 il ve ilçelerdeki partililerin yanı sıra bir çok sivil toplum kuruluşundan temsilci de yer alacak. AK Parti Samsun İl ve 17 ilçe Kadın Kolları Teşkilatları da olağan kongre için Ankara’ya akın etti. Samsunspor formaları giyerek dün gece yola çıkan kadın kolları teşkilat üyeleri bu sabah Başkent’e ulaştı. Üzerlerinde Samsunspor formalarıyla kongre salonundaki yerlerimi alan il ve ilçe kadın kolları üyelerinin bu davranışı büyük alkış aldı. Ankara’daki büyük heyecana ortak olmak için cuma gecesi yaklaşık 20 otobüs ile Samsun’dan hareket eden kadın kolları, Samsunspor formalarıyla kongreye renk katıyor. AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, “Bugün kongremizi gerçekleştiririyoruz. Samsun’dan kongreye yoğun bir katılım var. Kadın kollarımız, şehrimizin takımı Samsunspor’un formalarını giyerek Ankara’ya gitti. Bugün kongrenin yapıldığı salonda Samsunspor formalarıyla yer alıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber