AFAD Merkez Teşkilatı KPSS’siz personel alıyor!

AFAD Merkez Teşkilatı KPSS’siz personel alıyor!
19.02.2023
A+
A-

Ülkemizde 6 Şubat tarihinde gelen büyük Kahramanmaraş depremi sonrasında vatandaşlar AFAD iş ilanlarını daha fazla araştırmaya başladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yaptığı açıklamasında yeni personel alımı yapacağını duyurdu. AFAD Merkez Teşkilatı’na yapılacak olan personel alımı 20 Şubat tarihinde başlayıp 24 Şubat tarihinde sona erecek. KPSS şartı da aranmayacak. İşte detaylar..

İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden AFAD personel alım detayları yayımlandı. Adayların taşıması gereken şartlar ve başvuru bilgileri de ayrıca açıklandı.

7 ADET DENETÇİ ALINACAK
Yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“5902 sayılı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun’un Geçici 8 inci maddesi uyarınca giriş (sözlü) sınavı ile naklen 7 (yedi) adet Afet ve Acil Durum Yönetimi Denetçisi alımı yapılacaktır”

BAŞVURU ŞARTLARI
Kanun maddesinin yürürlüğe girdiği 30.11.2022 tarihi itibarıyla genel bütçe ve özel bütçe kapsamındaki kamu idarelerinde mesleğe özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle girilen ve belirli bir yetişme programı sonrası yeterlik sınavına tabi tutularak müfettiş, denetçi, denetmen ve kontrolör kadrolarında yardımcılık veya stajyerlikte geçen süreler dâhil en az beş yıl görev yapmış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI
Adaylar başvurularını, 20 Şubat 2023 saat 10:00 – 24 Şubat 2023 saat 17:00 arasında e-Devlet üzerinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır.
Kariyer Kapısı üzerinden başvuru yapmayan adayların talepleri dikkate alınmayacaktır.
Son başvuru tarihinden sonra adayın başvuru bilgilerinde hangi nedenle olursa olsun kesinlikle değişiklik yapılmayacaktır.
Başvuru işleminin hatasız, eksiksiz ve ilanda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından adayın kendisi sorumlu olacaktır.
Adayların başvuru işlemi tamamlandıktan sonra “Başvurularım” ekranından başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber