Adem Bektaş: Atakum’u gerçek belediyecilikle buluşturacağız

Adem Bektaş: Atakum’u gerçek belediyecilikle buluşturacağız

Rakiplerinin açıkladığı sistemler Atakum’un gerçeklerinden uzak olduğunu söyleyen Adem Bektaş, “Hayal satıyorlar. yollar köstebek yuvasına dönmüş bir kentte, deniz Ada Otel sürekli anlatmak hemşehri akıllarımızınla alay etmekten öteye geçmez” dedi.

“ATAKUMLULARIN AKLIYLA DALGA GEÇMEYİN”

Rakiplerinin proje vaatlerinin halkın gerçeklerinden uzak ve hayal satandan öteye geçmediğini ifade eden İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, “Kırsalda yolu olmayan, kent merkezi köstebek yuvasına dönmüş olan bir kente Asfalt Plenti, Beton Santrali yerine uçuk kaçık projeler sunuyorlar. Biri denizin merkezinde Ada otel yapacakmış, diğerinin elle tutulacak bir proje bile yok.Atakumluların gerçek belediyeciliğe ihtiyacı varken kent gerçeklerinden uzak olasılıklarla oy istemek, en hafif tabirle Atakumluların aklıyla alay etmektir.Biz Atakum’un tüm sorunlarına hakim, deneyimli ve liyakatli kadrolarımızla ilçemizi A’dan Z’ Ye her alanda kalkındıracak ve Atakum’u eski şaşalı günlere geri döneceğiz şeklinde konuştu.

“YAPMACIK VAATLERLE GÖZ BOYAMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Atakum’un bilmeyenlerin Atakum’u yönetemediğini çizen Bektaş, “Yapmacık vaatlerle göz boyamaya çalışıyorlar. Göreve gelir gelmez kuracağımız kompakt üretim tesislerimizle Atakum’un dört bir yanında her caddeyi, her sokağı otoban kalitesinde yollara dönüştüreceğiz. Mevcut Kilitli Taş Parke Fabrikasını güçlendirerek rampalarımızı güçlendireceğiz. kuracağımız beton santrali ile köy yollarımızı çamurdan ve tıkanmadan kurtarıp, kırsal mahallelerimizi gerçek belediyecilik hizmetiyle buluşturacağız.Bizim Atakumlu hemşehrilerimizin hayallerini satmak gibi bir derdimiz yok. Bu anlamda rakiplerimizi de Atakumlu hemşehrilerimizin kararıyla alay etmekten vazgeçmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.