Abdülkadir Fişekci başkanlığında video konferans yapıldı

Abdülkadir Fişekci başkanlığında  video konferans yapıldı
15.04.2020
A+
A-

Acar video konferans aracılığı TOBB ARGE ve İnovasyon Kurulu toplantısına katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ARGE ve İnovasyon Kurulu, Kurul Başkanı ve Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Fişekci başkanlığında, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kıvanç, Kurul Raportörü Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve kurulu üyelerinin katılımı ile video konferans yoluyla toplandı.

Toplantıda, Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler istişare edilirken, durumun illere yönelik etkisi ve alınması gereken ilave tedbirler görüşüldü.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan ARGE ve İnovasyon Kurulu Raportörü ve Havza TSO Başkanı Erkan Acar toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade ederek; “Yaşanan süreçte alınacak yeni tedbirler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşme neticesinde çıkan sonuçlar rapor halinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ilgili kurulara bildirilecek. Bu dönemde dayanışmanın ve ticaret, sanayicilere verilecek desteklerin önemi ortada. Bu zor günlerden de birlik ve beraberlik içerisinden çıkacağız.” Dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber